Bij de kussenspecialist bestelt u eenvoudig een kussen op maat

Wanneer u naar de kussenspecialist gaat, weet u zeker dat u een kussen op maat zult vinden die aansluit bij uw stijl. Denk bijvoorbeeld aan loungebanken. Loungebanken voor buiten hebben over het algemeen dezelfde afmetingen. Zo ook het zitgedeelte. Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij de specialist niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt.

Ontvang een gratis stofstaal, voordat u uw kussen op maat bestelt

Bent u op zoek naar een kussen op maat die past bij uw interieur? Ga dan naar de specialist toe! Natuurlijk wilt u dat de kleur van de kussens perfect in overeenstemming is met uw loungehoek of binnentuin die aan vernieuwing toe is. Daarom is het niet altijd even gemakkelijk om deze keuze online te maken. Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden als u een kussen op maat laat maken

Kussen Allure helpt u met iedere kussen op maat. Zo krijgt u precies dat wat u wenst. De mogelijkheden die u bij dit bedrijf heeft zijn eindeloos. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwerpmogelijkheden die u heeft.

One thought on “Bij de kussenspecialist bestelt u eenvoudig een kussen op maat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.