NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Blaas gebroken aardewerk nieuw leven in met een Kintsugi-kit van deze unieke webshop

Het is zonde om kapotte borden, glazen en kopjes weg te gooien. Vooral als er alleen kleine stukjes van randjes zijn afgebroken. Verzamel je gechipte servies en ga er eens een middag mee aan de slag, met een Kintsugi-kit van Maison Koos. Deze creatieve kit bevat alles wat je nodig hebt om kapot aardewerk, servies, glas en zelfs marmer en hard plastic te repareren volgens een eeuwenoude Japanse methode. Je mengt lijmstof met goud- of zilverkleurig poeder en plakt scherven zorgvuldig aan elkaar, of vult missende stukjes op. Het resultaat is gerepareerd servies met mooie glimmende reparatienaden.

Is je favoriete vaas uit je handen gevallen? Repareer hem!

Heb je net zo mooi alle bloemen in die antieke vaas gerangschikt, glijdt hij uit je handen! Balen zeg, hij was al minstens 80 jaar oud… Geen zorgen, met een Kintsugi-kit van Maison Koos repareer je naast servies ook jouw favoriete vaas in een handomdraai. Dan kan hij zo weer 80 jaar mee, en misschien vind je hem na de reparatie zelfs mooier dan daarvoor. Maison Koos verkoopt ook speciale harten van keramiek, die je kunt gebruiken om op een creatieve manier met verdriet om te gaan. Het breken en vervolgens repareren van het hart volgens de Kintsugi-methode heeft een prachtige symbolische lading.

Koop een Kintsugi-kit of hart voor jezelf of als cadeautje

Wil je een vriend of vriendin een hart onder de riem steken na een verbroken relatie? Geef dan een Kintsugi-hart als cadeautje. Met het breken en weer repareren van dit hart van keramiek ga je op een kunstzinnige manier met je liefdesverdriet om. Het gerepareerde hart symboliseert het opkrabbelen na een verbroken relatie of het verwerken van ander verdriet met de prachtige goud- of zilverkleurige naden, die symbool staan voor littekens. Heb je zelf behoefte aan zo’n therapeutische creatieve bezigheid? Bestel dan een Kintsugi-hart of reparatiekit als cadeautje voor jezelf. Je ontvangt je bestelling binnen drie werkdagen.