Boxsprings van natuurlijke materialen koopt u bij de beddenspecialist

Bij de aanschaf van uw nieuwe boxspring wilt u natuurlijk zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Slaapcenter Verweijen is een beddenspecialist die u graag advies geeft bij uw aankoop. Een boxspring bestaat uit een goed ventileerde bodemplaat met een isolatielaag. Hierop zijn hoogwaardige staaldraad veren gemonteerd met daarop een juten drukverdeler. Dit geheel wordt afgedekt met comfortschuim en overtrokken met een fraaie bekledingsstof. Het is de perfecte basis voor uw matras en geeft uitstekende ondersteuning voor uw lichaam. De boxsprings van deze beddenspecialist bestaat uit 100 procent natuurlijke materialen. Hierbij moet u denken aan paardenhaar, wol en katoen. Deze geven het lichaam de juiste en meest comfortabele ondersteuning. Wilt u advies bij aankoop van uw boxspring? Ga dan langs bij de beddenspecialist.

Moeilijke slaper? Ga langs bij de beddenspecialist voor een gel- of waterbed

Heeft u altijd al een water- of gelbed in uw slaapkamer willen hebben? Deze schaft u aan bij een beddenspecialist die keuze heeft uit meerdere modellen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van zo’n gel- of waterbed? Het geeft een relaxte houding, een aangename temperatuur en u slaapt dieper. Daarnaast woelt u minder en biedt het stabieler slaapcomfort door de stabilisatielagen. Het is hierdoor een aanrader voor onrustige slapers en koukleumen. Er bestaan diverse soorten watermatrassen: MONO en DUAL. Bij MONO is het een doorlopend matras. Wanneer u voor DUAL kiest, slapen u en uw partner op een apart matras. Het verschil tussen water- en gelmatrassen is dat de stablisatiefiberlagen bij het gelmatras zijn vervangen door een speciale gel. Deze kunt u achteraf dunner of dikker maken. Bij Slaapcenter Verweijen krijgt u deskundig advies van de beddenspecialist.

Van superluxe bed tot simpele twijfelaar: u vindt het bij de beddenspecialist

Bij de beddenspecialist kunt u terecht voor diverse soorten bedden. Op zoek naar een prachtig lederen bed met tv? Of gaat uw voorkeur uit naar een simpele twijfelaar? Er zit altijd iets tussen wat u zoekt. In de showroom van de beddenspecialist vindt u meer dan 50 ingerichte slaapkamers met diverse stijlen en dus ook verschillende ledikanten. Ze verkopen namelijk ledikanten met verschillende in- en uitstaphoogtes, maar ook bijmeubelen zoals commodes en nachtkastjes. Bent u op zoek een speciaal bed voor senioren? Ook die vindt u bij Slaapcenter Verweijen! Wilt u advies bij de aankoop van een ledikant of boxspring? Kom dan langs en de ervaren medewerkers voorzien u van een deskundig advies.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.