De meest unieke woondecoratie vindt u bij deze groothandel

De laatste jaren wordt het steeds hipper om antieke meubel- en decoratiestukken in huis te hebben. Dit is niet alleen vanuit een ecologisch standpunt ontzettend interessant, maar ook vanuit de wens om uniek te zijn! Wanneer u graag uniek bent ten opzichte van uw vrienden, familie en kennissen, kunt u het best antieke meubel- en decoratiestukken kopen. Hiervoor kunt u het best vertrouwen op een deskundige groothandel op het gebied van woondecoratie. De groothandel ADC Guntlisbergen gaat bijvoorbeeld goed mee in de laatste trends op het gebied van woondecoratie en krijgt regelmatig nieuwe aanvoer van stukken.

Waarom vertrouwt u op de expertise van deze groothandel?

Als u een ruime groothandel op het gebied van woondecoratie zoekt, dan moet u bij ADC Guntlisbergen zijn! Al meer dan 50 jaar bestieren zij de woondecoratiemarkt met unieke meubelstukken en decoratieartikelen die compleet in het oog springen. Zij hebben niet alleen een uitzonderlijk ruime showroom van maar liefst 15.000 vierkante meter, maar zij hebben ook een zeer uitgebreid online assortiment beschikbaar. Ideaal wanneer u niet in de buurt van Eindhoven woont, maar toch de woondecoratie van deze groothandel wilt kopen. Alle artikelen die u bij deze groothandel vindt, worden rechtstreeks overgebracht vanuit Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten. De meubelstukken en woondecoratie van deze groothandel is dus in een woord samen te vatten: ‘uniek’!

Breng een bezoek aan de grote showroom van deze woonstylist

Wilt u ook een bezoek brengen aan dé groothandel in woondecoratie van Nederland en België? Breng dan een bezoek aan de showroom van ADC Guntlisbergen in Eindhoven. Hier vindt u wekelijks nieuwe toevoer van eenmalige stukken en artikelen. Heeft u wat hulp nodig bij het uitzoeken van de decoratiestukken? Dan helpen de professionele stylisten van deze groothandel u graag verder. Heeft u nog andere vragen? Dan staat het uiteraard vrij om even te bellen.

https://adcnl.nl/