De Zeeuwse knop staat op diverse producten

Woon je in Zeeland of ben je gewoon een echte fan van deze provincie? Dan wil je natuurlijk graag producten hebben met hét Zeeuwse symbool erop, namelijk: de Zeeuwse knop. Deze knop heeft een rijke historie. Het is een onderdeel van de Zeeuwse klederdracht en wordt door zowel mannen als vrouwen als sieraad gedragen. Vrouwen dragen de knop op hun muts en mannen op hun hemd. De knop staat symbool voor de rijke historie en de trots van Zeeland. Tegenwoordig vind je de knop niet alleen meer op de klederdracht van de Zeeuwsen. De knop staat namelijk op allerlei artikelen, die je kunt kopen in de webshop van bij Belle Knoppe. Ook kun je ze bij diverse verkooppunten halen.

Ontdek het veelzijdige assortiment met Zeeuwse producten

Nu wil je graag vast weten wat voor producten met de Zeeuwse knop erop Belle Knoppe zoal verkoopt. Het aanbod is heel divers. Van mokken, bakvormen en theedoeken, tot fietstassen en mondkapjes. In de webshop vind je het allemaal! Ook vind je hier leuke cadeausets. Dus wil je een Zeelandfan graag verrassen met een uniek cadeau? Dan weet je nu waar je moet zijn!

Helemaal in stijl op de fiets

Belle Knoppe heeft ook allerlei fietsaccessoires. Denk aan fietstassen, fietsbellen en zadelhoezen. Hiermee pimp je jouw fiets helemaal om tot een Zeeuws exemplaar en fiets je geheel in stijl. Bekijk online de mogelijkheden en bestel snel je favoriete artikelen.

Shop online of bij een van de verkooppunten

De Zeeuwse producten van Belle Knoppe kun je eenvoudig online bestellen, maar je kunt ook een van de verkooppunten bezoeken. Op de website zie je waar je die kunt vinden. Dus als je de artikelen graag in het echt bekijkt, zie je zo snel waar je moet zijn. Heb je zelf een winkel en wil je graag Zeeuwse producten gaan verkopen? Dan kun je via de website eenvoudig opgegeven als nieuw verkooppunt. Wie weet staat de collectie van Belle Knoppe binnenkort dan wel bij jou in de schappen!