Een troffelvloer is de perfecte vloer voor in uw bedrijf

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw bedrijf omdat de huidige vloer beschadigd of versleten is? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van een troffelvloer voor u een keuze maakt. Troffelvloeren zijn namelijk zeer handige en duurzame vloeren, wat ze perfect maakt voor heel wat bedrijven. Voor het plaatsen van dit type vloer kunt u bovendien rekenen op de expertise van SlipSafe te IJsselstein. Dit bedrijf specialiseert zich in kunststofvloeren voor particulieren en bedrijven.

Ontdek de voordelen van een epoxy troffelvloer

Wat maakt een troffelvloer zo geschikt voor bedrijven? Ten eerste de kracht van dit type vloer. Een troffelvloer wordt gemaakt van epoxy en is bestand tegen een gemiddelde tot zware belasting. Zo kunt u een epoxy troffelvloer laten plaatsen in uw winkel, bedrijfskeuken, maar net zo goed in uw magazijn. Bovendien kunnen deze vloeren worden afgewerkt met een antisliplaag door de medewerkers van SlipSafe. Dat maakt de vloer nog veiliger, wat een belangrijke factor is voor bedrijven. Ook kunt u de vloer laten plaatsen in de kleur van uw keuze, bijvoorbeeld in de kleuren van uw bedrijfslogo. Een troffelvloer is dankzij de epoxy samenstelling bovendien waterdicht en dus extra hygiënisch.

Vraag meer informatie aan bij de expert in kunststofvloeren

De troffelvloeren van SlipSafe uit IJsselstein vormen de perfecte bedrijfsvloer, maar kunnen ook worden toegepast in particuliere woningen. Denk hierbij aan een waterbestendige vloer voor in uw badkamer of een hygiënische vloer voor in de keuken. Kortom, de troffelvloer kent vele toepassingen. Wilt u meer weten over deze vloer? Of wenst u meteen een offerte te ontvangen voor het plaatsen ervan? Bezoek dan zeker de website van SlipSafe, de expert in kunststofvloeren! Hier vindt u nog meer informatie over de mogelijkheden en kunt u ook contact opnemen met de medewerkers van het bedrijf. Zij beantwoorden graag uw vragen over vloeren en stellen met plezier een offerte op maat voor u op.

https://slipsafe.nl/