Gun uw werknemers een gezonde werkomgeving met een groene wand

Het komt maar al te vaak voor dat medewerkers zich niet lekker voelen als ze een lange tijd op kantoor moeten zitten. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een groene wand. Niet alleen is het gezond, het is ook nog eens een ware eyecatcher voor uw relaties. De verticale tuin richt u volledig naar eigen wens in en biedt een mooie en rustige uitstraling. Is de groene wand geïnstalleerd? In dat geval werken uw werknemers effectiever. Onderzoek wijst namelijk uit dat de toevoeging van natuurlijkheid elementen leidt tot 15% meer welzijn, 15% hogere creativiteit én 6% hogere productiviteit. 

Kies voor uw groene wand uit diverse plantsoorten

De groene wanden werken met verwisselbare trays. Dit heeft erg veel voordelen. Als eerste kunt u heirdoor gemakkelijk nieuwe planten planten. En het water geven wordt daardoor ook gemakkelijker. Wat dacht u van plantsoorten zoals de Chlorophytum, Dracaena of Philodendron? Staan er speciale dagen op de planning zoals kerst? Wissel uw groene wand af met sfeervolle rode Anthuriums en creëer een gemoedelijk kerstgevoel bij uw werknemers. De groenspecialisten van Green Care Interieurbeplanting bevelen aan om de wand te installeren op een plaats waar licht voorkomt. Planten moeten immers kunnen groeien. Indien gewenst voorziet het team van Green Care Interieurbeplanting de wand van verlichting zoals speciale LED verlichting.

Het ziekteverzuim neemt af na de installatie van een groene wand

U wilt niet dat uw medewerkers ziek worden, toch? Dat kost u immers veel meer geld dan dat het oplevert. In veel gevallen kan het verbeteren van uw werkklimaat het ziekteverzuim voorkomen. Klachten zoals een droge keel een hoofdpijn verminderen door te kiezen voor de installatie van een groene wand. Doordat de planten zuurstof leveren aan uw personeel wordt het binnenklimaat en luchtvochtigheid verbetert. De groene wand wordt aangepast op de beschikbare ruimte op uw kantoor. Is de verticale tuin geïnstalleerd? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten en uw wand maandelijks te laten voorzien van de juiste verzorging. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.