Koop uw bosplantsoen bij deze kwekerij en reken op een succesvol groenproject

Zoekt u een bedrijf dat ruime ervaring heeft met het kweken van bosplantsoen en andere bomen en planten voor openbare groenprojecten? Kies dan voor de uitstekende dienstverlening en het ruime assortiment van Lodders Boomkwekerijen BV. Hier kunt u altijd vertrouwen op de beste kwaliteit van bomen en planten en de uitgebreide kennis van de kwekers die hier werkzaam zijn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het kweken van haag- en bosplantsoen, zowel in volle grond als in container. In heel Europa worden de bomen en planten geleverd, wat dit bedrijf een vooraanstaande kweker van haag- en bosplantsoen maakt. Of het nu voor bosbouw, landschapsinrichting, wegenbeplanting of hagen bedoeld is; Lodders Boomkwekerijen BV biedt altijd de juiste oplossing en houdt voor ieder project rekening met uw wensen.

Een ervaren kwekerij

Deze kwekerij uit Wernhout werkt al jaren succesvol samen met boomkwekers, hoveniers en bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het aanleggen en onderhouden van openbaar groen. Dat is niet voor niets, want door de lange ervaring die de specialisten van dit bedrijf hebben opgebouwd, kan iedere partij erop rekenen dat er planten en bomen van hoge kwaliteit geleverd worden. Bovendien is het bij de aanleg van bosplantsoen in Wernhout of de omgeving van belang dat er een kwekerij aan voorafgaat die veel specifieke kennis heeft over de kweek van bomen en struiken. Omdat Lodders Boomkwekerijen BV een speciale kwekerij voor bosplantsoen is, kunnen de specialisten die werkzaam zijn u producten en diensten op maat aanbieden. Door een goede zorg van bomen en planten, kunt u met een gerust hart een park, bos of een strook openbaar groen aanleggen of onderhouden.

Ontdek het omvangrijke assortiment

Het uitgebreide assortiment van Lodders Boomkwekerijen BV uit Wernhout laat zien dat iedere organisatie hier terecht kan voor haar groenproject. Van loof- en naaldhout en haagplanten tot sierheesters en spillen en veren: u vindt hier altijd de bomen en planten die u zoekt. Heeft u vragen over bepaalde producten of diensten? Dan staan de medewerkers van deze kwekerij u graag te woord.

https://www.lodders.nl/