Verkoop uw oude hardware aan een IT opkoper

Heeft u nieuwe hardware gekocht en weet u niet goed wat u met uw oude hardware moet doen? Bij RL Networks hebben ze dé oplossing voor u. Dit bedrijf staat namelijk bekend als IT opkoper waaraan u al uw oude hardware kunt verkopen. Het is toch immers zonde als grondstoffen verloren gaan en uw hardware op de schroothoop eindigt? Om deze onnodige kapitaalvernietiging tegen te gaan, kunt u uw hardware dus het beste verkopen aan deze IT opkoper. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook verdient u er zelf nog een mooi zakcentje mee. Uw oude hardware wordt dan vakkundig opgeschoond, waarna deze weer gebruikt kan worden door derden. Ideaal toch?

Ontvang een eerlijke prijs voor uw materiaal

Wanneer u uw hardware wilt verkopen, wilt u hier natuurlijk wel een eerlijke prijs voor ontvangen. Bij RL Networks bent u ervan verzekerd dat u de maximale restwaarde ontvangt. De waarde van uw hardware wordt bepaald aan de hand van onder andere het model, de leeftijd, de staat en het merk van de apparatuur. Alles wordt grondig onderzocht alvorens deze IT opkoper met een eerlijk bod komt. Dit duurt doorgaans slechts twee werkdagen. Nadat u een offerte met het bod heeft ontvangen, maakt u zelf de keuze of u akkoord gaat of niet. U heeft de verkoop van uw oude hardware dus volledig in eigen handen.

Voorkom datalekkage met behulp van deze IT opkoper

RL Networks is er niet enkel voor u om uw IT op te kopen. U kunt namelijk ook bij hen terecht om uw oude hardware te de-installeren en de bedrijfsgevoelige data veilig te verwijderen. Wanneer u dit over laat aan professionals weet u zeker dat uw data veilig is en dat een eventuele datalekkage voorkomen kan worden. Dit bedrijf schakelt u dus niet alleen in als IT opkoper maar ook om het gehele proces eromheen netjes te laten verzorgen.

https://rlnetworks.com/