NMR Webmarketing
Image default
Verbouwen

Wat u moet weten voordat u houten vloeren of pvc-vloeren koopt in Noord-Brabant

In een vloerenwinkel is er keuze uit vloeren die gemaakt zijn van allerlei verschillende soorten materialen. Bent u op dit moment uw huis aan het verbouwen, of wordt er een nieuw huis voor u gebouwd? Dan wilt u natuurlijk een weloverwogen beslissing nemen over het soort vloeren dat u aanschaft.

Een houten vloer op maat

Bent u bang voor geluidsoverlast in uw huis? Hout werkt geluiddempend. Als u houten vloeren laat aanleggen door vaklieden in Noord-Brabant, profiteert u van deze eigenschap. Bij Van der Heijden Vloeren in Nuland laat u houten vloeren van massieve planken in Noord-Brabant vervaardigen die helemaal op uw wensen zijn afgestemd. De planken worden niet alleen op maat voor uw kamer gemaakt, maar worden ook afgewerkt zoals u dat graag wilt.

Kiest u voor een decoratieve parketvloer?

Parketvloeren zijn een soort houten vloeren die uw kamers in Noord-Brabant verfraaien. Bij lamelparket, ook wel multiplank genoemd, zijn de planken opgebouwd uit een onderlaag van multiplex en een toplaag van hardhout. Lamelparket is dus volledig van hout, maar het wordt gemaakt via een productietechniek die efficiënt met het materiaal omspringt. Zo wordt het milieu minder belast.

De voordelen van een pvc-vloer

Een lamelparketvloer is goed te combineren met vloerverwarming. Pvc is een ander materiaal dat erom bekendstaat dat het geschikt is voor kamers met vloerverwarming. Pvc-vloeren in uw huis in Noord-Brabant hebben ook als voordeel dat ze geen onderhoud vereisen; u hoeft ze alleen maar af en toe te reinigen. Pvc is bovendien een materiaal dat goed tegen vochtige omstandigheden kan.

Houd ook zeker rekening met de nadelen van een pvc-vloer

Voordat u kiest voor pvc-vloeren aanschaft voor uw huis in Noord-Brabant, zijn er enkele zaken waar u zich bewust van moet zijn. Pvc is zeker niet het voordeligste materiaal dat op de markt is. Bovendien kunnen pvc-vloeren alleen in uw huis in Noord-Brabant gelegd worden op een egale ondergrond. Heeft u die? Schakel dan Van der Heijden Vloeren uit Nuland in en laat u ontzorgen. U vindt de contactgegevens op hun website.