NMR Webmarketing
Image default
Geschenken

Zoekt u een specialist in trouwringen in Rotterdam of Tilburg?

Ben je op zoek naar een specialist in trouwringen in Rotterdam of Tilburg, maar kun je deze vooralsnog niet vinden? Het kan erg frustrerend zijn als je niet kunt vinden wat je zoekt. Kies er daarom voor om een stukje verder van Rotterdam of Tilburg af te rijden en kom langs bij de trouwringenspecialist in Breda. Bij Rings & Suits ben je van harte welkom om trouwringen te kopen of te laten onderhouden.

Beschadigde trouwringen

De ringen die ze verkopen worden stuk voor stuk gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit. Beschadigingen zijn desondanks moeilijk te voorkomen. Hoe voorzichtig je er ook mee bent, na verloop van tijd, kunnen er kleine krasjes verschijnen op jouw verlovingsring of trouwring. Ook kan een mat oppervlak wat gaan glanzen en vice versa. De edelmetalen die in jouw ring zijn verwerkt lijken weliswaar hard, toch zijn ze vaak zachter dan de materialen en middelen waarmee ze in contact komen. Wil je niet te vaak op en neer rijden vanuit Rotterdam of Tilburg om jouw trouwringen te laten repareren of onderhouden? Lees dan verder voor een aantal waardevolle tips.

Voorkom potentiële schade aan uw verlovings- of trouwring

Om jouw verlovings- of trouwring in topconditie te houden, dien je de ringen in een aantal situaties te beschermen. Zo is het verstandig om deze tijdens intensieve werkzaamheden zoals sporten (voornamelijk met gewichten), tuinieren en het sjouwen van zware voorwerpen af te doen. Ook chloor- en zeewater vormen een risico voor sommige materialen.

Speciale aandacht voor diamanten

Terwijl edelmetalen vaak zachter zijn dan de materialen en stoffen waaraan ze in jouw dagelijks leven worden blootgesteld, geldt voor diamanten het tegenovergestelde. De diamant is een van de hardste natuurlijke materialen die er ter wereld bestaan. De edelsteen zal zelf door andere natuurlijke materialen niet beschadigd raken. Tegelijkertijd betekent dit dat een trouwring of aanzoekring met een diamant wel in staat is om andere sieraden schade toe te brengen. Kijk daarom vooral goed uit wanneer je twee ringen naast elkaar of aan dezelfde vinger draagt.

Geef jouw trouwring een onderhoudsbeurt

Je kunt je trouwringen nog zo goed beschermen, aan een onderhoudsbeurt zo nu en dan is geen ontkomen. De edelsmid van Rings & Suits kan jouw trouwring of verlovingsring na een aantal jaar weer terugbrengen in zijn originele staat. Kleine krasjes en andere beschadigingen verdwijnen tijdens een dergelijke behandeling als sneeuw voor de zon. Heb je een ring met een diamant in klauwzetting? Dan verdient dit wat extra aandacht. Je wilt namelijk voorkomen dat de zetting slijt en je de edelsteen kwijtraakt.

Gerelateerde artikelen

Verhoog de klantenbinding met deze relatiegeschenken

Wat je moet weten over de Dahlia