NMR Webmarketing
Image default
Sport

Deze baan is dé plek voor indoor tennis in Mijdrecht, dicht bij Amsterdam

Bij Tennishal De Ronde Venen profiteert u voor jong en oud van diverse voorzieningen. Bij dit sportcomplex heeft u namelijk de mogelijkheid om lessen voor jongeren of volwassenen te volgen, maar ook om recreatief te spelen. Het reserveren van een baan is zeer eenvoudig, dit kan namelijk via uw smartphone. Bovendien is het complex uitstekend bereikbaar met de auto vanuit andere plaatsen.

U profiteert bij deze hal van diverse voorzieningen

Bij dit tenniscomplex in de buurt van Amsterdam kunnen jonge en oude spelers indoor tennis beoefenen. Deze sporthal biedt namelijk speciale lessen aan voor jongeren. Daar kunt u, onder begeleiding van een professional, uw niveau verhogen. Daarnaast worden er regelmatig competities voor jongeren georganiseerd. Recreatief spelen is uiteraard ook mogelijk. U reserveert eenvoudig een baan via uw smartphone. Na de training kunt u voor een drankje terecht bij onze horecagelegenheid met uitzicht op de banen.

Uw voordelen bij deze baan

Deze overdekte tennisbaan biedt een aantal voordelen voor zijn bezoekers. Het complex is namelijk goed bereikbaar vanuit omliggende gebieden. Daarnaast bent u bij indoor tennis niet afhankelijk van het weer om bij deze baan nabij Amsterdam te kunnen trainen. Doordat u geen last heeft van kou, wind en regen, biedt deze hal de optimale speelomstandigheden. Heeft u geen partner om mee te tennissen? Dat is geen probleem, want op de website van deze tennishal vindt u een overzicht van andere spelers die een sportpartner zoeken.

Neem contact op met dit sportcomplex

Tennishal De Ronde Venen zorgt er op meerdere manieren voor dat iedere speler voorzien is. De speciale voorzieningen voor jongeren geven jongere spelers de mogelijkheid om te trainen. Daarnaast vindt u een uitstekende kantine om in uit te rusten. Dus, wilt u graag indoor tennis beoefenen bij deze hal nabij Amsterdam? Neem dan contact op met de medewerkers voor meer informatie.