NMR Webmarketing
Image default
Bloemen

Een bloemenexporteur met passie

Heeft u al eens gehoord van de bloemenexporteur Scandiflora? Nee? Dan vertellen we u graag meer over dit bijzondere bloemenbedrijf. Scandiflora is namelijk dé inkoopservice voor bloemen op de Scandinavische markt. Het bedrijf bestaat uit een enthousiast team aan medewerkers die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Hierdoor werken ze gedreven en hard. Hun voorliefde voor bloemen, planten en decoratiegroen ziet u terug in hun zorgvuldig gekozen selectie. Scandiflora is in 2014 opgericht. Echter hebben de medewerkers al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche, waardoor ze de bloemen- en plantenmarkt in Scandinavië door en door kennen. Elke klant kan hierdoor rekenen op de zorgvuldige en betrouwbare werkwijze die deze bloemenexporteur hanteert.

Efficiënt omgaan met logistiek

Vraagt u zich af waar Scandiflora zich als bloemenexporteur in onderscheidt? Naast hun jarenlange marktervaring en hun streven naar topkwaliteit, gaan ze ook efficiënt om met logistiek. Ze zorgen ervoor dat alle logistieke processen optimaal geregeld worden, waarmee efficiëntie behaald wordt. Zo kunnen ze orders per klant verzamelen op één transportkart. Een transportkar wordt ook wel een deen genoemd. Bovendien wordt de laadruimte te allen tijde zo goed mogelijk benut en zorgen ze ervoor dat de logistieke keten naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor wordt er geen tijd verloren en komen de bestelde producten zo snel als mogelijk aan op de eindbestemming. Veel klanten kunnen deze logistieke efficiëntie van Scandiflora erg waarderen.

Voor zowel bloemen als planten en decoratie

Hoewel ze voornamelijk bekend staan als bloemenexporteur, is Scandiflora ook in te schakelen voor diverse soorten planten of decoratie. Zo transporteren ze geregeld pot-, perk-, tuin- en kamerplanten van Nederland naar de Scandinavische landen. Deze planten groeien op bij diverse kwekers uit Nederland. Specifieke aanvragen worden altijd snel in behandeling genomen, zo ook een aanvraag voor decoratieartikelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aardewerk, glaswerk, mandwerk, natuurlijke materialen en cadeau- en sfeerartikelen. U kunt het zo gek nog niet bedenken of Scandiflora regelt het