NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Een vloer van hout

Een vloer van hout

Een vloer van hout is erg mooi en houd warmte beter vast dan steen. Veel mensen kiezen daarom voor een houten vloer. Maar elk voordeel heeft zijn nadeel. En bij houten vloeren komt helaas nog heel wat kijken. Een houten vloer vergt veel onderhoud en slijt snel. Hierdoor wordt de vloer minder mooi. Een houten vloer is ook moeilijk schoon te houden, het gebeurt wel eens dat je wat laat vallen. Dit resulteert dan in krassen en vlekken, die er zonder te schuren niet meer uitgaan, op de vloer. Dit is heel vervelend. Laminaat dient als vervanger voor een houten vloer, dit ziet er alleen minder mooi uit dan een echte houten vloer. Gelukkig kun je ook kiezen voor een keramisch parket! Nog nooit van gehoord? Lees dan deze blog verder en kom erachter of een keramisch parket wat voor jou is.

 

Wat is een keramisch parket

Een keramisch parket is een stenen vloer met een echte houtlook. Het lijkt dus sprekend op een houten vloer. Deze vloer is een stuk makkelijker te onderhouden dan een echte houten vloer. Een groot voordeel van een houten vloer is dat je geen koude voeten krijgt omdat hout warmte beter vasthoudt. Bij een stenen vloer verdwijnt dit, maar dit hoeft niet. Een keramisch parket kan namelijk perfect gecombineerd worden met vloerverwarming! Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor koude voeten. Het lakken van de vloer is bij stenen uiteraard ook niet nodig. In tegenstelling tot een houten vloer ziet een keramisch parket er na een paar jaar vaak nog splinternieuw uit!

 

Keramisch parket voor in de badkamer

Een keramisch parket is waterafstotend en daarom uiterst geschikt als badkamer vloer. Vloerverwarming in de badkamer is ook een zeer prettige bijkomstigheid. Dit is vaak de enige plek waar je altijd op blote voeten loopt in huis. Een warme vloer is dan heel fijn. Benieuwd geworden naar een keramisch parket voor jouw woning? Kijk dan eens op www.regge-tegels.nl!

 

https://www.regge-tegels.nl/