NMR Webmarketing
Image default
Wijn

Ervaar de lekkerste wijnen met een wijnproeverij voor thuis

Als echte wijnliefhebber bent u natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe lekkere wijnen. Het is alleen niet altijd eenvoudig om deze te vinden. De zoektocht zelf is natuurlijk ook erg leuk en spannend. Een wijnproeverij bij u thuis is een uitstekende optie. Op deze manier kunt u verschillende wijnen proeven tegen vaak een scherpere prijs. Wijnhuis Oktober is een wijnhuis dat een dergelijke wijnproeverij voor thuis aanbiedt. Ze bestaan al sinds 1974 en zijn uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhuizen in de regio Breda. Hier heeft u de keuze uit de beste wijnen. Als u meerdere wijnen wilt proeven, dan is de wijnproeverij voor bij u thuis de beste optie. Wilt u regelmatig van de lekkerste wijnen genieten? Dan kunt u hier ook een uniek wijnabonnement afsluiten.

Pakket met lekkere wijnen thuisgestuurd

Als u een wijnproeverij voor thuis organiseert, dan haalt u de wijnen dus bij dit wijnhuis. U heeft gegarandeerd een gezellig avond met familie, vrienden of gewoon om uzelf te verwennen. Als u hier de wijnproeverij besteld, dan krijgt u deze in korte tijd thuis afgeleverd. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, zoals Premium Streekproeverij, Premium Landproeverij en Landproeverij Plus. Ze geven u ook informatie mee over de wijnen, zodat u er ook nog van kunt leren!

Altijd de lekkerste wijnen in huis met een wijnabonnement

Naast de wijnproeverij voor thuis, biedt dit wijnhuis ook een uniek wijnabonnement aan. Zo kunt u altijd genieten van de lekkerste wijnen. U kunt zelf kiezen hoe vaak u een pakket thuisgestuurd krijgt. Wilt u dit maandelijks ontvangen of per kwartaal? En hoeveel wijnen wilt u in een pakket, 3, 6 of zelfs 12 flessen? Laat u verrassen en ontdek nieuwe smaken met een wijnabonnement.

Online bestellen of afsluiten

Een wijnproeverij voor thuis besteld u eenvoudig online bij Wijnhuis Oktober. En het wijnabonnement sluit ook online af. Ideaal dus. Heeft u nog vragen over de wijnen of de diensten van dit wijnhuis? Dan neemt u gewoon contact met ze op.