NMR Webmarketing
Image default
Vakantie

Ga met een tweedehands caravan van dit bedrijf op vakantie

Wilt u graag kamperen, maar zoekt u iets meer luxe dan enkel slapen in een tent? Dan is een caravanvakantie een geschikte vakantie voor u. Tijdens een vakantie in een caravan, staat u tóch op een camping, maar dan wel met een vast bed, een zithoek, een kleine keuken en sanitair. Als u een caravan gaat kopen, maar een nieuwe caravan te duur vindt, is een tweedehands caravan zeker iets voor u. De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Rucphen heeft in het assortiment tal van kwalitatieve, tweedehands caravans in verschillende prijsklassen. Ook heeft u hier de keuze uit diverse gerenommeerde merken als Eriba, Dethleffs en Knaus.

Accessoires tijdens het kamperen

Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Rucphen kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe of tweedehands caravan met een bijpassende voortent of luifel. Ook alle andere benodigdheden voor het kamperen, zoals een nieuw matras, koopt u bij deze Brabantse kampeerwinkel. U vindt hier diverse kampeermeubelen zoals tafels en stoelen, maar ook verschillende opbergmeubels voor het opbergen van spullen in uw voortent. Diverse kampeerders gebruiken deze meubels als extra keukenkastjes. Wilt u koken op uw kampeerplek, maar heeft u geen zin om telkens het kooktoestel in uw caravan te gebruiken? Dan kiest u bijvoorbeeld voor een veelzijdige Skottelbraai, waarop u kunt bakken, wokken en grillen. Ook voor diverse koelboxen kunt u hier terecht.

Shop jouw kampeerspullen bij deze winkel

Heeft u een lijst gemaakt met de spullen die u nog nodig hebt voor uw kampeervakantie? Al uw kampeerspullen koopt u gegarandeerd bij deze kampeerwinkel in Noord-Brabant. Als u een tweedehands caravan met een voortent of luifel wilt kopen, bekijkt u hier bovendien diverse showmodellen. Deze kampeerwinkel heeft namelijk een grote showroom vol met caravans. Wilt u meer informatie over kamperen? Neem dan contact op met dit bedrijf via de contactgegevens op hun website.

https://www.vossenhoek.nl/