NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Huka maakt jouw wereld makkelijker

Wil je een driewieler aanschaffen met elektrische trapondersteuning? Dan heeft Huka drie modellen waar je uit kan kiezen. Weet je niet precies wat de voordelen zijn en vind je het lastig om een keuze te maken? Lees verder en ontdek wat de verschillen zijn tussen de drie modellen driewielfietsen voor volwassenen.

 

De verschillende soorten driewielers

De collectie driewielfietsen is geheel voorzien van Dutch Design en daar wil je op gezien worden. Tevens hebben alle driewielfietsen een actieradius van minstens 40 kilometer. Ideaal voor de langere fietstochten met elektrische trapondersteuning. Hieronder staan de voordelen per model op een rij:

 

City

de sportieve stadsfiets is standaard verkrijgbaar in twee maten en standaard leverbaar in de kleuren mat lichtgrijs of mat azuur blauw. Door het lage zwaartepunt is deze driewielfiets extra stabiel en wendbaar. De City kenmerkt zicht door haar lagere instap om gemakkelijk op- en af te stappen. Tevens is de City uiterst wendbaar door het lage zwaartepunt. Deze driewielfiets is te verkrijgen met of zonder elektrische trapondersteuning.

 

Vasco 

Deze driewielfiets heeft een stoer design die standaard voorzien is van een middenmotor. De middenmotor zorgt voor een geleidelijke aandrijving waarmee je extra comfortabel fietst. Hij is tevens voorzien van anti-lek banden en hydraulische remmen achter. Met deze remmen kost het je minder kracht om te kunnen remmen.

 

Cortes

Deze elektrische driewielfiets is de krachtigste driewielfiets in zijn klasse en eveneens voorzien van middenmotor. De actieradius van de elektrische trapondersteuning is maar liefst 65 kilometer waardoor je extra lange afstanden kan afleggen. Deze fiets is voorzien van een ergonomische zit die met zitspecialisten is ontwikkeld. Dit zorgt voor een optimaal zit- en rijcomfort voor die lange fietstochten.

 

Maak een proeftrit!

Om te weten welke elektrische driewielfiets het beste bij je past, is het handig om de verschillende modellen uit te proberen. Zou je graag eerst een Huka willen ervaren? Dat kan met een gratis proefrit bij een Huka dealer bij jou in de buurt of bij de fabriek in Oldenzaal. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail via info@huka.nl.

 

https://www.huka.nl/