NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Is jouw tuin al klaar voor de zomer?

De winter is voorbij en het is tijd voor de zomer. Heerlijk vertoeven in de tuin en genieten van de zonnestralen. Wat ook betekent om aan de slag te gaan en de tuin gereed te maken voor de warme zomerdagen. Maar waar begin je? met een veranda overkapping, wellicht.

 

Maaien van het gazon

 

Je kunt bijvoorbeeld beginnen bij het maaien van het gazon. Tijdens het maaien laat je veel restjes achter. Het gras vliegt alle kanten op. Begin dus alvast met het maaien van het gazon en ga dan pas verder met het uitvoeren van andere taken in de tuin. Gebruik hiervoor een geschikte grasmaaier. Als je er al een hebt, controleer hem dan goed voordat je hem gaat gebruiken. Bijvoorbeeld is het mes nog scherp genoeg?

 

Bijsnoeien van een haag

 

Het bijsnoeien van een haag kan een vervelende klus zijn. Je zult moeten werken op een ladder en je moet werken op een rechte lijn. Je wilt natuurlijk geen gaten of inhammen. Je kunt het beste gebruik maken van een kettingzaag wanneer er dikke takken gesnoeid moet worden.  Door gebruik te maken van de juiste kettingzaag wordt het zagen van een haag al een stuk aangenamer. Kijk goed uit dat je de takken niet te kort zaagt want dan krijg je vervelende inhammen.

 

Gebruik jij je haag als schutting door privacy redenen. Dan moet je je haag niet te kort snoeien. Het is belangrijk dat je de haag voorzichtig snoeit en de haag wat dikker laat. Zo kun je in de zomer genieten van genoeg rust in je tuin.

 

Een ideale plek om te genieten van de zon is onder een veranda overkapping. Maar tijdens de zomermaanden kan de temperaturen onder een veranda overkapping erg oplopen. Een ventilatie plaatsen is daarom een goed idee. Zo kun je alsnog genieten van de zon en is het niet te warm.

https://valkveranda.nl/