NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Lichtplan voor een nieuwbouwwoning laten maken

Heeft u een nieuwbouwwoning en wilt u graag een lichtplan laten maken? Dan bent u aan het juiste adres bij Lichtkunde. Bij Lichtkunde weten wij als geen ander hoe belangrijk licht is voor de sfeer van een woning of ruimte. Door het maken van een plan kunnen we bepalen waar lichtpunten nodig zijn maar krijgt u ook inzicht in de kosten en hoe u het beste kunt besparen. Door diverse lichtpunten te combineren proberen wij de geschikte sfeer uit te stralen die uw woning verdient en waar u naar op zoek bent. Neem contact met ons op als u behoefte heeft aan advies over de verlichting in uw woning of ruimte. 

Particulier lichtplan voor uw nieuwbouwwoning

U kunt Lichtkunde inschakelen als u als particulier behoefte heeft aan een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning. Om met het plan te kunnen starten, plannen wij eerst een kennismakingsgesprek in. Hierin worden uw wensen en ideeën bespreken zoals bijvoorbeeld uw persoonlijke stijl, de functionaliteit van de verlichting en ook bekijken wij direct de locatie waar het om gaat. Wilt u liever niet bij u thuis afspreken maar liever bij ons op kantoor? Ook dat is uiteraard geen probleem. Als het gesprek gedaan is, gaan wij aan de slag met het plan en sturen wij u een voorstel van het plan met een bijbehorende offerte. Ook maken wij het plan helderder met een 3D schets zodat u een kijkje kunt nemen in uw toekomstige woning en alle verlichtingen. Ook ontvangt u een plattegrond waarbij u alle lichtpunten kunt vinden zodat u alvast de sfeer kunt proeven. Voldoet ons ontwerp volledig aan uw verwachtingen? Dan zorgen wij uiteraard ook voor de uitvoering van het plan. Wij zorgen ervoor dat alle lichten worden besteld en onze ervaren monteurs zullen de lichtpunten in uw woning aanbrengen. 

Afspraak maken met Lichtkunde

U kunt snel en eenvoudig een afspraak maken met één van de professionals van Lichtkunde. U kunt een kennismakingsgesprek met ons inplannen door bijvoorbeeld telefonisch contact op te nemen of door het contactformulier in te vullen die u kunt vinden op onze website.