NMR Webmarketing
Image default
Woningen

Een pvc-vloer laten leggen tegen een aantrekkelijke prijs

Het laten leggen van een pvc-vloer is een effectieve methode om uw woning een nieuwe uitstraling te geven. Het is niet gek dat veel huishoudens kiezen voor pvc; dit materiaal is namelijk erg licht, waardoor het niet veel moeite kost om te plaatsen. Het is bovendien erg onderhoudsvriendelijk, aangezien vloeistoffen, zoals olie, water of vet, niet in het materiaal kunnen trekken. Ook is het dagelijks vuil gemakkelijk van de vloer te verwijderen. Een pvc-vloer laten leggen kan daarnaast tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Een levensduur tot wel vijftien jaar

Over het algemeen hebben pvc-vloeren een dikte van ongeveer 1,5 millimeter tot 3,0 millimeter. De grootte hangt af van het type pvc-vloer dat u heeft gekozen. Een plaat heeft meestal een lengte van rond de 2000 millimeter. Een tegel wordt altijd geleverd in een vierkante vorm en is beschikbaar in verschillende maten. Daarnaast heeft een plank een breedte van 100 tot 200 millimeter en een lengte van 900 tot 1200 millimeter. Nadat u uw pvc-vloer heeft laten leggen, rekent u op een levensduur van rond de vijftien jaar. Het is raadzaam om de vloer gedurende deze jaren goed te onderhouden.

Ontvang meer informatie over het totale kostenplaatje

Het grote voordeel van het laten leggen van een pvc-vloer is dat het een stuk goedkoper is dan het leggen van andere soorten vloeren. Het is van belang dat u tijdens het zoeken van een vloer niet alleen kiest voor de goedkoopste optie, maar ook voor kwaliteit. Deze twee elementen zijn beide te vinden in een pvc-vloer. Wenst u meer informatie over de prijzen van een pvc-vloer? Bezoek dan de showroom van PVC-Totaal. Dit bedrijf heeft een collectie van meer dan 400 verschillende soorten pvc-vloeren, waardoor u zeker een vloer vindt die in uw interieur past. Daarnaast helpen de medewerkers u bij het gehele proces – van het kiezen van een stijl tot het installeren van de vloer.

https://pvc-totaal.nl/