NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten peelings voor een stralende huid!

Een stralende huid is de wens van veel vrouwen, maar soms is dit niet vanzelfsprekend. Verkleuringen, acne of rimpels zijn veelvoorkomende huidproblemen. Gelukkig bestaan er verschillende soorten peelings die je huid weer helemaal kunnen laten stralen! In deze blog bespreken we de verschillende soorten peelings die je kan laten uitvoeren bij de schoonheidsspecialist. Lees snel verder en ontdek welke peeling past bij jouw huidtype!

 

Chemische peeling

De chemische peeling is de bekendste en populairste peeling. Met deze peeling wordt de bovenste laag van je huid verwijderd. Deze bovenste laag kan bestaan uit dode huidcellen, pigmentvlekken, littekens en rimpels. Door deze laag te verwijderen krijgt je huid een frissere en egalere uitstraling. Bij een chemische peeling wordt er gebruik gemaakt van fruitzuren, melkzuur of glycolzuur. Dit is afhankelijk van welke huidproblemen je hebt. Na deze peeling kan je huid gevoelig zijn en moet je rekening houden met minstens een dag hersteltijd.

 

Microdermabrasie

Een andere soort peeling is microdermabrasie. Deze peeling werkt met kristallen die op je huid worden geblazen. Hierbij worden de dode huidcellen verwijdert en wordt de bovenste laag van je huid iets dunner gemaakt. Deze peeling is minder agressief dan de chemische peeling en geschikt voor iedereen. Het resultaat van microdermabrasie is een frisse huid, die er gezonder uitziet.

 

TCA peeling

Een diepe peeling is de TCA peeling. Deze peeling pakt probleemzones op een diepere laag van je huid aan. Het zuur in deze peeling trekt diep in de huid en maakt deze daardoor glad en egaal. De TCA peeling is geschikt voor mensen met een verouderde huid, acne littekens of diepe lijnen. Omdat deze peeling dieper werkt, heb je langer last van roodheid en huidschilfers. Houd daarom rekening met een hersteltijd van 1-2 weken.

 

Fruitzuur peeling

Tot slot is er de fruitzuurpeeling. Deze peeling is geschikt voor mensen met acne of een verouderde huid. Het zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en de talgproductie geremd wordt. Na deze peeling kan je huid wat rood zijn en moet je uit de zon blijven. Ook hierbij geldt weer dat je minstens één dag hersteltijd nodig hebt.

 

https://www.toskani.nl