NMR Webmarketing
Image default
Financieel

waarom zou je een administratiekantoor inschakelen

Als professional ben je best trots op je eigen bedrijf. Maar naarmate je bedrijf groeide is een steeds groter deel van jouw dagelijkse bezigheden overgenomen door het bijhouden van de administratie. Het is geen ramp, maar het is nou eenmaal niet je favoriete bezigheid. Je bedrijf is nog wel te klein om een aparte administratieafdeling op te zetten, dus je doet het nu nog zelf. Maar je hoeft de administratie niet in eigen beheer te houden: administratiekantoor Utrechtkan de complete administratie voor je overnemen, waardoor jij kan doen waar je goed in bent. Waarom je dit zou doen zullen we je in dit artikel uitleggen. 

  1. Bewaar je focus 

Hoewel multitasken vaak als hoog goed gezien wordt is het dat niet. Mensen werken namelijk beter als ze zich op één ding blijven focussen. En als je naast je normale werk ook nog eens met de administratie bezig moet houden raak je die altijd zo belangrijke focus kwijt. Een administratiekantoor lost dit probleem op door de administratie voor je te regelen. Jij kan dan gewoon doorgaan met je werk, en de administratie wordt geregeld door iemand die er alle aandacht voor heeft, zo gaat alles een stuk efficiënter en krijg jij in minder tijd meer werk verzet. 

  1. Haal expertise binnen 

De financiële administratie is een compleet andere tak van sport. Het vereist een specifieke set aan kennis en ervaring om de administratie goed te kunnen regelen. Een administratiekantoor heeft die kennis en ervaring in huis, waardoor ze alle administratieve tekortkomingen binnen jouw bedrijf kunnen dichten en je zo een hoop geld kunnen besparen. Ook kent een administratiekantoor allerlei besparingstrucjes. Ze weten bijvoorbeeld precies hoe je zo min mogelijk belasting kan betalen, en ook kunnen ze je leningen herstructureren om zo min mogelijk rente te betalen. 

  1. Salarissen worden een makkie 

Waar administratiekantoor Amsterdamje ook bij kan helpen is de salarisadministratie. De salarisadministratie is namelijk een ander soort administratie dan de rest van de administratie: het gaat namelijk om mensen, dus de wetgeving is een stuk strenger dan bij de andere administratie. Verder zijn er veel verschillende heffingen die je moet afdragen als de lonen uitbetaald, en de belastingdienst is er niet blij mee als je die niet goed betaald. Ook wil je natuurlijk dat de lonen op tijd en correct uitbetaald worden, het gaat immers wel om jouw personeel. Trage uitbetalingen zijn funest voor de motivatie van jouw personeel. 

https://www.deadministratie.nl/contact/administratiekantoor-utrecht