NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Zo maak je jouw slaapkamer gezellig!

De slaapkamer is een plek waar je een groot deel van je tijd doorbrengt. Kan jouw slaapkamer nog wel wat gezelligheid gebruiken? Lees dan deze blog met tips om een warme en fijne sfeer te creëren!

 

Ga voor ronde vormen

Ronde vormen maken een ruimte doorgaans zachter, gezelliger en zorgen voor balans. Wanneer er veel rechthoekige meubels staan, wordt het al snel hokkerig. Een rond nachtkastje, ovale kussens of een mooie vaas kunnen op een eenvoudige manier al een groot verschil maken! 

 

Haal warme kleuren in huis 

Door middel van warme tinten op de muur creëer je een groot verschil. De muren zijn een echte eyecatcher in een ruimte en het is zonde om voor een veilige kleur, zoals wit, te gaan. Verschillende bruintinten zorgen voor een warme en gezellige sfeer! 

 

Creëer harmonie

Om een gezellige sfeer te creëren is het van belang dat jouw kleurenpalet van de muren wordt doorgevoerd in de gehele kamer. Zorg ervoor dat er een rode draad is in de stijlen, kleuren, patronen en materialen. Ga dus niet in ieder hoekje van jouw slaapkamer voor een ander kleurenpalet.  

 

De juiste lamp  

Verlichting is een belangrijk onderdeel bij het aanbrengen van sfeer! Ga voor een gezellige hanglamp of mooie wandlampjes. Kies daarnaast lampen die warm licht afgeven. Dit zorgt voor een warmere sfeer. 

 

Leuke accessoires 

Accessoires zorgen ervoor dat jouw slaapkamer meer karakter krijgt. Koop dus een leuk plaid, vloerkleed of een aantal mooie planten en je kamer ziet er direct heel anders uit! 

 

Bijpassend beddengoed 

Een bed neemt een groot deel van jouw slaapkamer in beslag. Mooi beddengoed dat past bij jouw kleurenpalet doet wonderen! Ben je nog opzoek naar nieuw beddengoed? Neem dan zeker eens een kijkje op Cinderella! Zij hebben een ruim aanbod aan dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens. Er is voor iedere slaapkamer stijl passend beddengoed! 

 

Stop niet alles in kasten

Het is fijn om genoeg opbergruimte in jouw slaapkamer te hebben om bepaalde spullen op te bergen, maar stop zeker niet alles achter slot en grendel! Wanneer je alles in kasten stopt, haal je een stukje persoonlijkheid weg. Plaats bijvoorbeeld een open kast in jouw slaapkamer en zet hier mooie foto’s, souvenirs of andere persoonlijke spulletjes in! Persoonlijkheid brengt warmte met zich mee en zorgt er dus voor dat jouw kamer sfeervoller is. 

 

https://www.cinderella.nl/