NMR Webmarketing
Image default
Eten en drinken

Bestel heerlijke typisch Friese Tynjetaler kaas bij deze specialist

Voor veel Nederlanders is kaas zonder twijfel het meest geliefde broodbeleg. Nederlanders worden dan ook niet voor niets vaak “kaaskoppen” genoemd. Bij ons wordt kaas in vele soorten, maten en smaken geproduceerd. Bij de kaasspecialist Cromwijk Kaasdok heb je de keuze uit meer dan honderd soorten kaas uit Nederland en uit het buitenland. De kaas wordt vers afgesneden en met uiterste zorg vacuüm verpakt, met twee maanden houdbaarheidsgarantie. Een absolute topper van deze kaasspecialist is Tynjetaler, een traditionele kaassoort uit Friesland. Deze echte boerenkaas wordt gemaakt van rauwe koemelk en heeft een gatenstructuur en dus een zeer kenmerkend uiterlijk. De smaak van dit Friese product is licht zoetig, wat heerlijk smaakt op de boterham, maar natuurlijk ook op de borrelplank.

Kies ook eens voor smeuïge en lekker hartige Old Amsterdam kaas

Als je houdt van kaas met een volle en pikante smaak, is Old Amsterdam kaas ongetwijfeld iets voor jou. Deze oude kaas is een favoriet van vele Nederlanders én buitenlanders. Beleg er een broodje mee of snijd de kaas in blokjes voor een feestelijke en zeer smakelijke borrelplank. Of je nu gewoon gaat werken en een lekkere lunch meeneemt, of een feestje te vieren hebt: Old Amsterdam kaas is altijd een gepaste keuze. Direct na het snijden wordt de kaas vacuüm verpakt, waardoor het product minstens twee maanden houdbaar is. Het is maar de vraag of de kaas het zo lang vol zal houden in jouw koelkast. Na het online bestellen wordt je kaas binnen 48 uur bij je thuis bezorgd. Bij een bedrag vanaf € 39,95 is verzending binnen Nederland bovendien helemaal gratis.

Plaats je favoriete kaassoorten eenvoudig en snel in je winkelmandje

Wil jij ook lekkere kaassoorten bestellen – bijvoorbeeld Old Amsterdam kaas of Tynjetaler – en verzekerd zijn van kaas van uiterst hoogwaardige kwaliteit? Bestel je favorieten dan bij Cromwijk Kaasdok en je hebt je bestelling binnen 48 uur in handen. In het ruime assortiment van deze kaasexpert vind je gegarandeerd een product waar je trek van krijgt. Heb je een vraag voor deze kaasspecialist, bijvoorbeeld over het assortiment? Neem dan gerust contact op via hun website. Het team van Cromwijk Kaasdok helpt je graag verder, of je nu op zoek bent naar Old Amsterdam kaas, Tynjetaler of iets anders.