NMR Webmarketing
Image default
Eten en drinken

Je maaltijdbox samenstellen in 3 stappen

Je maaltijdbox samenstellen in 3 stappen

Tegenwoordig bestellen we alles online en laten we het vaak al de volgende dag thuis bezorgen. Waarom zouden we dat dan niet doen met ons avondeten? We bedoelen dan uiteraard niet kant-en-klaar. Maar puur de ingrediënten en het recept waarmee jij iedere avond een heerlijke en ook gezonde maaltijd mee kunt serveren. Dit kun je eenvoudig online doen en zo kun je een maaltijdbox bestellen die volledig voldoet aan jouw wensen. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk en nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat jij een heerlijke maaltijdbox kunt samenstellen? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen geven we je in onderstaande artikel.

 

Bepaal hoeveel dagen

De eerste stap voor het bestellen van een maaltijdbox, is het aantal dagen waarvoor je maaltijd wilt ontvangen. Dit kan voor 2, 3,4 of 5 dagen. De meeste mensen die een box bestellen, kiezen ervoor om voor 4 dagen te gaan, zodat ze maandag t/m donderdag geen omkijken meer hebben naar wat ze moeten eten. Vaak is het weekend een dag afhalen en wat eenvoudigs, zodat de hele week is voorzien van een heerlijke maaltijd. Wel is het aan te raden om goed te kijken naar de verschillende maaltijden, want soms is het verschil in prijs tussen 4 en 5 dagen zo minimaal, dat het slim is om voor 5 dagen te gaan en je dus niet zelf gaat koken deze dag.

 

Vegan of regulier

Wil jij je steentje bijdragen aan een beter en schoner milieu, dan kun je ook een vegan box bestellen. Zo draag je namelijk bij aan het verminderen van de uitstoot van CO2 en kun je ook eens kennis maken met deze maaltijden. Is een volledige vegan maaltijdbox toch iets teveel van het goede, dan kun je natuurlijk ook gewoon een vegan maaltijd kiezen bij je reguliere box. Op deze manier kun je bijvoorbeeld één in de week geen vlees eten, waardoor je dus ook iets goeds doet voor mens, dier en milieu. Omdat het iedere keer maar weet moeten bedenken van een vegan maaltijd best een uitdaging blijkt te zijn, is het dus ook voor veel veganisten een absolute uitkomst deze box.

 

Aantal personen

Nu je de belangrijkste twee vragen voor jezelf hebt beantwoord, is het tijd om het aantal personen door te geven. Ben je met 2,3, 4 of 5 personen? Op basis van het aantal personen krijg je namelijk ook de juiste hoeveelheid boodschappen thuis gestuurd. Dus stel dat je een dag met wat meer mensen bent, dan is het niet aan te raden om bijvoorbeeld een box te bestellen voor een hoger aantal. Stel dat je die dag sticky tempeh eet, dan kun je ook gewoon wat extra’s halen in de supermarkt. Scheelt je niet alleen een hoop geld, maar zo ga je ook voedselverspilling tegen voor de overige dagen wanneer jullie met minder mensen zijn die mee eten. Dus zou jij het wel een keer willen proberen, dan kun je gewoon vrijblijvend een maaltijdbox naar keuze bestellen. Bevalt het je niet, dan zit je verder nergens aan vast.