NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Een animatievideo laten maken tegen een scherp tarief

Een animatievideo laten maken, wat kost dat precies? Deze vraag zullen veel ondernemers of vertegenwoordigers van non-profit organisaties zich zeker stellen als ze overwegen om een animatievideo te laten maken. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld contact opnemen met Playforward. Door dit bedrijf kun je animatievideo’s laten maken over vrijwel ieder onderwerp. Op deze manier kun je jouw boodschap kort, helder en duidelijk voor het licht brengen. Onderzoek heeft aangetoond dat een animatievideo beter blijft ‘hangen’ bij de ontvanger dan informatie in de vorm van tekst of afbeeldingen.

Gebruik jouw animatievideo op verschillende manieren

Als je een animatievideo hebt laten maken, dan kun je deze film natuurlijk op verschillende manieren inzetten. Je kunt hem op je website zetten, maar ook op je kanalen op sociale media zoals Facebook, Instagram of LinkedIn. Daarbij kun je een afweging maken welke doelgroep je wilt aanspreken. Zakelijke contacten vind je vooral via LinkedIn, eindgebruikers zullen sneller op andere platforms te vinden zijn. Door je product met een sprankelende animatievideo te presenteren, komt jouw boodschap sterk binnen en dat zal zich zeker vertalen in een mooie omzet.

Hoe gaat jouw animatievideo eruitzien?

Als je een animatievideo wilt laten maken dan is het belangrijk dat je eerst goed nadenkt over de inhoud. Wat wil je vertellen, wat wil je laten zien? Vervolgens bepaal je de doelgroep. Tegen hoogopgeleiden is de tone of voice anders dan tegen mensen met alleen voortgezet onderwijs. Ook de leeftijdscategorie speelt een rol; spreek je de doelgroep aan met je of met u? Als je dat helder hebt, is het tijd om contact op te nemen met Playforward om jouw wensen voor te leggen. Zij kunnen vervolgens aan de slag om een mooie animatievideo te maken waar jij prima mee uit de voeten kunt. Als je kiest voor algemene beelden kun je ook nog eens verschillende audio onder de film laten zetten, zodat deze geschikt is voor meerdere doelgroepen.