NMR Webmarketing
Image default
Groothandel

Een beukenhaag laten planten

De beukenhaag is een van de meest populaire haagplanten in Nederland. Beukenhagen zijn makkelijk te verzorgen, doen het vrijwel overal en zien er bovendien prachtig uit. Met zijn sfeervolle groene blad is dit de perfecte oplossing voor het afschermen van uw tuin, of om rond uw bedrijfsterrein te laten plaatsen. In de herfst kleurt de beukhaag van rood naar geel en verandert de haag in een prachtig schouwspel.

De beukenhaag is gemakkelijk in onderhoud

Een haagplant moet aan veel eisen voldoen. De haag moet er niet alleen het hele jaar door goed uitzien, maar ook gemakkelijk te verzorgen en te snoeien zijn. Beukenhagen voldoen aan al die eisen. Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. heeft u de keuze uit een ruim assortiment beukenhagen die u eenvoudig online bestelt. Iedere beukenhaag wordt direct van het land verpakt, zodat ze niet uitdrogen en u de beste kwaliteit krijgt.

Planten kan het hele jaar door

Een van de voordelen van beukenhagen is dat deze planten het hele jaar door geplant kunnen worden. In de wintermaanden is dit het minst bewerkelijk. Dan is de plant namelijk geheel in rust en kan hij met blote wortels worden vervoerd, dus zonder pot eromheen. Maar ook in de warmere maanden is de beukenhaag gewoon op voorraad. Als u hem plant in een vooraf opgezet schema, weet u zeker dat u een mooie dichtgegroeide haag krijgt.

Verzorgen: bemesten en bewateren

Beukenhagen zijn relatief eenvoudig om te verzorgen, maar dat betekent niet dat u deze planten kunt verwaarlozen. De beukhagen staan het liefst op zandgrond en hoeven niet veel water te krijgen. Maar tijdens hele hete en droge periodes is water geven wel verstandig. Het liefst krijgen ze ook twee keer per jaar mest. Met die voedingsstoffen kan de haag sneller groeien en blijft hij langer groen. Met de juiste verzorging bent u gegarandeerd van een robuuste, mooie haag.