NMR Webmarketing
Image default
Muziek

Een Bösendorfer kopen doet u bij deze specialist

Bent u op zoek naar een prachtige Bösendorfer? Dan bent u bij de specialist Evert Snel op de juiste plek. Deze expert op het gebied van piano’s heeft diverse prachtige occasions en nieuwe modellen  te koop staan van dit hoogwaardige merk. Bösendorfer piano’s zijn erg geliefd, en dat is natuurlijk niet heel gek. Deze prachtige vleugels en piano’s produceren namelijk een uniek geluid dat met geen ander te vergelijken is. De volle en zoete klanken van de Bösendorfer maken hem daarom erg geliefd onder menig muziekliefhebber. U bent van harte welkom in de showroom in Werkhoven, nabij Utrecht, om u te oriënteren op de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Bösendorfer. Hoewel het hoogwaardige vleugels en piano’s zijn, is het soms nodig om onderhoud te laten uitvoeren of om uw piano te laten restaureren. Bent u dus al in het bezit van een prachtig exemplaar, maar moet u uw piano laten restaureren? Ook dan kunt u terecht bij deze specialist.

Uw piano professioneel laten restaureren door een expert

Niet alleen voor het kopen van een piano gaat u dus naar deze specialist, maar ook voor het laten restaureren van uw vleugel of piano gaat u naar Evert Snel. Deze experts laten uw piano door middel van hun vakmanschap binnen de kortste keren weer als van ouds klinken. Zodat u snel weer kunt genieten van de mooie klanken van uw instrument. Het is bij Evert Snel mogelijk om uw piano of vleugel te laten repareren vanuit het hele land. Het transport van uw instrument wordt dan ook compleet geregeld door de ervaren vakmensen van dit bedrijf. Dit transport wordt uitgevoerd met een totale dekking en u ontvangt op het restaureren van uw instrument vijf jaar garantie. U laat uw piano dus zorgeloos restaureren door deze experts.

Maak direct een afspraak met de specialisten van dit bedrijf

Wilt u graag een nieuwe of tweedehands piano kopen of wilt u uw instrument laten restaureren? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf en plan een afspraak in. Zij helpen u graag en voorzien u van vrijblijvend advies indien gewenst. Neem contact met ze op!