NMR Webmarketing
Image default
Muziek

Een fantastische afscheidsmusical voor groep 8

Het einde van het schooljaar komt eraan en daarmee ook de afscheidsmusical van groep 8. Maar hoe gaat u deze musical vormgeven en hoe zorgt u dat alle kinderen een gelijke rol krijgen in het toneelstuk. Als juffrouw of meester van een basisschool kent u vast dit probleem. Toch is het belangrijk dat de eindmusical goed neergezet wordt. Voor de leerlingen is dit een bijzonder moment waar ze het hele jaar naar uitkijken. Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes: ze komen allemaal kijken. Voor een kind is dit vaak erg spannend. Om een fantastische afscheidsmusical voor uw groep 8 neer te zetten, kunt u terecht bij Het Verkeerde Beentje.

Een divers aanbod aan musicalpakketten

Het Verkeerde Beentje is specialist in het bedenken en vormgeven van afscheidsmusicals. Deze musicals zijn allemaal gebaseerd op kinderboeken, waardoor het ook nog heel herkenbaar kan zijn voor de leerlingen. Het verhaal van een boek wordt door de experts omgezet in een volledig toneelscript met een tiental liedjes van verschillende genres. Alle kinderen krijgen de kans om zijn of haar moment te pakken op het podium. Zij houden namelijk rekening met het aantal leerlingen en kunnen een musical zo op maat afstemmen. Om zeker te zijn van een magisch einde van het jaar, kunt u eerst een gratis voorproefje inzien met de audio van enkele nummers en een korte inhoud. Bent u enthousiast over de afscheidsmusical voor uw groep 8? Dan koopt u het volledige musicalpakket.

Vul het bestelformulier in op de website van deze specialist

Wilt u met uw klas knallend het schooljaar afsluiten? Kies dan voor een groep 8 afscheidsmusical bij Het Verkeerde Beentje. U kunt online het bestelformulier invullen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Bezoek dan de website van deze specialist en neem contact met ze op. Zij helpen u graag verder.

https://www.verkeerdebeentje.nl/