NMR Webmarketing
Image default
Winkelen

Een goede nachtrust begint bij een watermatras van de HDW Shop

Wilt u slapen op een matras dat zich volledig vormt naar uw lichaam en perfecte steun geeft? Dan kiest u voor een watermatras van de HDW Shop. Onder de eigen merknaam ‘Het Dolfing Waterbed’ heeft deze waterbeddenproducent een serie matrassen ontwikkeld van hoge kwaliteit, die geheel aan te passen zijn op uw persoonlijke wensen. Een watermatras zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de druk, waardoor u zich ’s nachts minder vaak omdraait en daardoor beter slaapt. Bovendien worden uw spieren en ruggenwervel optimaal ondersteund en verbetert uw bloedsomloop. Dit komt uw algehele gezondheid ten goede.

Een watermatras op maat

De HDW Shop biedt u keuze uit vijf verschillende modellen watermatrassen, die leverbaar zijn in zes breedtes en drie lengtes. Zo is er het klassieke hardside waterbed, waarbij de matras in een stevige houten rand ligt die optimale steun geeft. Een softside matras ligt daarentegen op de onderbouw en heeft een zachte dikke rand van isolerend schuim. Het energieverbruik van het verwarmingselement is daardoor veel lager. Een softside watermatras heeft ook minder water nodig, omdat het door de zachte buitenrand sneller uitzet in de breedte. U kunt kiezen voor een uno of duaal watermatras. Het eerste, goedkopere matras bestaat uit één deel en heeft dus geen scheidingsnaad in het midden. Het duale matras heeft twee waterkernen, waarvan de temperatuur afzonderlijk regelbaar is. Dit watermatras is geschikt als er een groot verschil in gewicht is tussen u en uw partner of als deze onrustiger slaapt. Bij iedere matras kan het stabiliteitsniveau en type verwarming aangepast worden op uw persoonlijke voorkeur.

Op temperatuur

De temperatuur van uw watermatras is een persoonlijke keuze. In de overwegingen laat u meewegen wat u belangrijk vindt: de energiekosten, mogelijkheden om extra te koelen of te verwarmen of zelfs een automatisch systeem? Op de website van de HDW Shop vindt u alle informatie om het juiste verwarmingselement te kiezen. Of maak een afspraak in de showroom waar de medewerkers u graag persoonlijk advies op maat geven. Ook wat betreft het onderhoud van uw watermatras geven zij u praktische tips en bevelen ze de juiste onderhoudsmiddelen aan. Zo geniet u nog langer van een ongestoorde nachtrust.

https://www.hdwshop.nl