NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Een hovenier uit Zundert voor de mooiste (bedrijfs)tuin

Neem contact op met hovenier HTM Totaaltuinen als u een mooie tuin wilt rond uw woning of bedrijf in Zundert of omgeving. Een mooi aangelegde tuin is een lust voor het oog en tegenwoordig is er ook veel aandacht voor het belang ervan. Een tuin is tegenwoordig echt een onderdeel van het huis en een verzorgde buitenruimte bij uw bedrijfspand wordt gewaardeerd door de medewerkers en draagt bij aan een positieve uitstraling van uw bedrijf. Schakel dus de deskundigheid van HTM Totaaltuinen in als u een mooie en verzorgde tuin wilt bij uw huis of bedrijfspand. U zult er zeker geen spijt van krijgen.

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Een tuinontwerp is vaak de eerste start voor een nieuwe tuin. Dit kan zowel bij nieuwbouw of een bestaande woning of bedrijfspand zijn. Er dient op veel zaken te worden gelet zoals de ligging, de grondsoort, de mate van onderhoud en natuurlijk uw eigen wensen. Heeft u zelf groene vingers of wilt u het totale onderhoud juist helemaal uitbesteden? Alles is mogelijk. Daarnaast kunt u deze veelzijdige hovenier uit Zundert ook inschakelen voor de aanleg of plaatsing van:

  • Sierbestrating
  • Verlichting
  • Waterornamenten
  • Schuttingen

En zou u graag een mooie siervijver in uw tuin of waterpartij bij uw bedrijfspand willen? Geen probleem, ook dat is mogelijk! Een natuurlijke vijver of juist een strakke spiegelvijver: het wordt naar uw wens ontworpen en aangelegd. Ook het onderhoud van de vijver kunt u door HTM Totaaltuinen laten doen. Via een onderhoudscontract wordt uw vijver keurig bijgehouden. Een dergelijk onderhoudscontract kunt u ook afsluiten voor het onderhoud van uw prachtig aangelegde (bedrijfs)tuin. Zo is deze altijd perfect onderhouden en heeft u er verder geen omkijken naar. Uiteraard kunt u deze hovenier ook inschakelen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of snoeibeurt van uw tuin in Zundert of omgeving.

Vraag om een vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in een vakkundig ontworpen en aangelegde tuin bij uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met deze ervaren hovenier. De contactgegevens van het bedrijf vindt u op de website. HTM Totaaltuinen, de beste hovenier uit Zundert, staat u altijd graag te woord!

https://www.htm-totaaltuinen.nl/