NMR Webmarketing
Image default
Verbouwen

Een snelle en ideale service voor geluidsisolatie in uw plafond

Denkt u erover om geluidsisolatie in uw plafond te verwerken en zoekt u een vakkundige specialist die u een service van A tot Z verleent? Dan is Hollandplafond voor u het juiste adres. De ervaren ontwerpers, monteurs en andere specialisten van dit bedrijf gaan met u aan de slag om het ideale plafond met geluidsisolatie te realiseren. Dit doen zij van ontwerp tot realisatie, zodat u nergens omkijken naar heeft. Bent u benieuwd naar de voordelen van een plafond met geluidsisolatie en een akoestisch spanplafond in het bijzonder? Lees dan verder en ontdek wat dit bedrijf voor u kan betekenen.

Waarom geluidsisolatie in uw plafond?

Een akoestisch spanplafond is de ideale oplossing voor een vervelende galm in uw kantoor of woning. Deze galm vormt vaak een probleem in oudere panden die nog over een traditioneel plafond beschikken. Door een spanplafond toe te passen, wordt de galm in de isolerende laag van het plafond geabsorbeerd. Hierbij wordt een speciaal doek van kunststof onder uw huidige plafond gespannen en vastgezet op profielen. Een groot voordeel hiervan is dat het plafond zo ook een strakke en nette uitstraling krijgt. Een win-winsituatie dus!

Advies op locatie en een snelle montage

Heeft u interesse in een plafond met geluidsisolatie, oftewel een akoestisch spanplafond? Maak eerst een afspraak met de specialisten om alle mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Dit kan in de showroom in Woerden, maar ook gewoon bij u thuis of op kantoor. Dat is wel zo gemakkelijk, want op deze manier weet u direct waar u aan toe bent en weten de specialisten hoe zij u het beste van dienst kunnen zijn. In de meeste gevallen rekent u op een montage die binnen één dag compleet is. In tegenstelling tot een traditioneel verlaagd plafond, is een snelle montage bij een spanplafond dan ook gegarandeerd. Zeker wanneer u het laat doen door een specialist van Hollandplafond. Neem contact op, maak uw wensen kenbaar en geniet binnenkort van een ideale akoestiek in uw pand.

https://hollandplafond.nl/