NMR Webmarketing
Image default
Verbouwen

Laat uw pand inspecteren middels een bouwtechnisch onderzoek

Gaat u binnenkort verhuizen naar een ander pand? Dan is het aan te raden om een bouwkundig ingenieur in te schakelen voor een bouwtechnisch onderzoek van het gebouw. Een dergelijke ingenieur inspecteert het pand op verschillende punten en kijkt of er zich ergens gebreken voordoen. Wilt u een specialist inschakelen voor een bouwtechnisch onderzoek, ook wel bouwtechnische keuring genoemd, voor uw pand in de omgeving van Rotterdam? Dan is Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis dé expert die u hier voor oproept.

Wat houdt een bouwtechnisch onderzoek precies in?

Tijdens een bouwtechnische keuring in uw pand in de omgeving van Rotterdam wordt uw pand gecontroleerd op diverse bouwkundige en installatietechnische aspecten. Elke bevinding van het bouwtechnisch onderzoek wordt vervolgens vastgelegd in een uitgebreid rapport. U krijgt zo een indicatie van de gebreken die zowel op de korte als op de lange termijn verholpen moeten worden, plus een kostenoverzicht hiervan.

Waarom u kiest voor deze specialist

Vele particulieren en bedrijven kozen al eerder voor Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis als uitvoerder van de bouwtechnische keuring van hun pand. Zij waarderen onder andere de snelheid en hoogwaardige kwaliteit van hun werk en de lage kosten die zij hiervoor vragen. Vaak is het bouwtechnisch onderzoek al binnen drie tot vijf werkdagen uitgevoerd. Tegen een kleine meerprijs kan dit nog sneller, en is het onderzoek al binnen uiterlijk drie werkdagen klaar.

Vraag meer informatie aan

Een bouwtechnisch onderzoek is een belangrijk onderdeel van het aan- en verkoopproces van uw pand. Het is daarom aan te raden om een expert als Bouw Techno Keuring Nederland in te schakelen voor een goede afhandeling van deze taak. Bent u benieuwd wat deze specialist uit Hellevoetsluis voor u kan betekenen? Schroom dan niet om meer informatie aan te vragen over een bouwtechnisch onderzoek. De vriendelijke en deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U vindt de contactgegevens op de website.