Ontdek de grote collectie tegels voor ieder vertrek bij deze aanbieder in Rotterdam

Is uw badkamer of keuken toe aan een opfrisbeurt? Dan doet het vervangen van de tegels vaak al wonderen! Met nieuwe stralende tegels ziet de ruimte er direct weer fris uit en kun je er weer even tegenaan. Gaat u voor een leuk printje erop of gaat uw voorkeur uit naar een egale kleur? Bij Fravo Tegels in Dordrecht, nabij Rotterdam vindt u tegels voor ieder vertrek. Wanneer u bij hen binnenstapt ziet u direct de eindeloze mogelijkheden. Geheid dat uw ideale tegel er tussen zit.

Het ruime aanbod tegels

Keukens, badkamers, woonkamers; voor ieder interieur hebben ze passende tegels in hun showroom nabij Rotterdam. Tot hun assortiment behoren de mooiste merken en exemplaren. Neem bijvoorbeeld hun badkamertegels. Gaat u voor een moderne of klassieke badkamer? Wilt u grote of kleine tegels? En wilt u ze dan zelfs ook nog combineren met smalle stroken of mozaïeken? Dit en nog veel meer behoort tot de eindeloze mogelijkheden. Bovendien leveren ze vrijwel alle merken en types. De bekende fabrikanten die mooie en goede badkamertegels maken zijn onder andere Piet Boon, Viva, Padana, Keraben, Venis en Marazzi. Wanneer u de juiste tegels heeft gevonden, is het zelfs mogelijk om deze op professionelen wijze door hen te laten plaatsen. Zelf het verwijderen van uw oude tegels of het aanleggen van vloerverwarming is geen probleem. Dat noemen we nog eens een service!

Breng een bezoek aan de showroom

Bent u geïnteresseerd in de badkamertegel, vloer- of wandtegels? Breng dan zeker eens een bezoek aan hun showroom in Dordrecht, nabij Rotterdam om de vele tegels te bekijken. Ook voor professioneel advies staan de medewerkers van dit bedrijf voor u klaar. Zo weet u zeker dat u de juiste aankoop doet. Voor vragen of meer informatie neemt u contact op of vraagt u een offerte aan.