NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een hoogwaardige PET-fles? U vindt hem hier

Benieuwd naar de kracht van de PET-fles? Raadpleeg dan het bedrijf PET Power. Dit bedrijf produceert de beste PET-fles en Media-fles, maar heeft nog veel meer te bieden. Want waar staat het bedrijf nu precies voor? Streven is te zorgen voor een veilige, functionele, maar ook stijlvolle kunststofverpakking die kan dienen als visitekaartje in het winkelschap. De meest innovatieve PET-fles en PET-potten worden hier ontwikkeld, speciaal voor u. De klantenkring bestaat uit bedrijven die werkzaam zijn in de voedingsbranche en de huishoudelijke sector. Ook worden er regelmatig orders geplaatst door bedrijven die actief zijn in de cosmetische en farmaceutische sector, plus de chemische industrie. Hier vindt u het meest uitgebreide assortiment van PET-verpakkingen, zowel standaardmodellen als verpakkingen specifiek voor u op maat gemaakt. De toepassingsmogelijkheden van de Media-fles zijn legio. Lees daarom verder.

Een decoratie en sluiting maakt het product compleet

Geen Media-fles of PET-fles is compleet zonder een passende, op maat gemaakte sluiting. Datzelfde geldt voor een decoratie. Bij PET Power kunt u gebruik maken van een unieke en volledig verzorgde “one-stop-shop” service. U wordt van ontwerp tot productie volledig begeleid. Ook krijgt u begeleiding bij het uitzoeken van zogenaamde “sleeves” en eventueel bijpassende decoratie. Bellen voor een afspraak is altijd mogelijk. Dankzij de configurator is het heel eenvoudig om uw eigen product samen te stellen. Zo krijgt u binnen no-time de Media-fles of de PET-fles die aansluit bij al uw wensen. U stelt de fles samen vanachter uw eigen bureau.

Ontdek nu hoe de configurator werkt

Gebruikmaken van de configurator is super makkelijk: vanachter uw eigen werkbank, uw bureau of zelfs vanuit de luie stoel stelt u uw eigen kunststofverpakking Media-fles of PET-fles samen. Het is een fluitje van een cent. De enige voorwaarde is dat u bestendigd bent tegen keuzestress, want kiezen doet u uit liefst 1.000 verpakkingsonderdelen. U kiest uit onder meer 700 standaardmodellen PET-fles en -pot. Het aantal sluitingen bedraagt liefst 300.