NMR Webmarketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met goed hypotheekadvies in Brabant koopt u zonder zorgen een huis

De prijzen van koopwoningen worden alsmaar hoger. Daarom kunnen steeds minder mensen zich een koophuis veroorloven. Maar misschien geldt dat niet voor u. Met het juiste hypotheekadvies in Brabant zijn er wellicht toch mogelijkheden om uw droomhuis te kopen. Dit hangt bijvoorbeeld af van uw inkomen maar ook van de waarde van uw huidige woning als u nu al een koophuis heeft. Een ervaren kantoor in Bergen op Zoom kan u advies geven over de aankoop van een nieuwbouwwoning of een bestaand koophuis. Bij nieuwbouw betaalt u vaak geen kosten koper, waardoor u bespaart op uw eigen inleg.

Misschien betaalt u te veel rente

Als tijdens de vorige kredietcrisis een woning heeft gekocht is de kans groot dat u meer rente betaalt dan de huidige tarieven. Ook als uw rentevaste periode nog niet afloopt kunt u voor een lagere rente in aanmerking komen. Dit heet rentemiddeling. Als u een afspraak maakt voor hypotheekadvies in Brabant kan de adviseur voor u uitzoeken of dit ook voor u geldt. Als dat zo is dan kunt u per maand soms wel honderden euro’s op uw vaste lasten besparen. Zeker als u vanwege uw inkomenssituatie weinig aanspraak kunt maken op hypotheekrenteaftrek is dit een optie die het overwegen zeker waard is, ondanks dat er voor het oversluiten kosten worden berekend door de hypotheekverstrekker.

Laat uw hypotheek regelmatig checken

Door een afspraak te maken bij Baas Assurantiën, een ervaren kantoor in Bergen op Zoom, weet u of uw hypotheek nog bij u past. Wellicht zijn er mogelijkheden voor lastenverlaging. Daar komt u alleen achter met goed hypotheekadvies in Brabant. Ook als u een andere woning gaat kopen is het belangrijk om u goed te laten informeren over uw financiën. Een hypotheek is een complex product dat u niet zomaar even afsluit. Het is wettelijk geregeld dat u voor bepaalde zaken omtrent uw hypotheek gebruik moet maken van een erkende adviseur.

https://baasassurantien.nl/