NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Schaakbord kopen bij de Schaakkoning

Bent u op zoek naar een kwalitatief schaakbord? Neem dan gauw eens een kijkje op de website van de Schaakkoning. De Schaakkoning is een webshop waar u allerlei schaakspellen en schaakbenodigdheden kunt vinden. Wij noemen ons daarom niet voor niets de Koning van het verkopen van diverse schaakspellen. Bij ons vindt u namelijk hét complete aanbod wat u maar kunt wensen. Wie of wat u ook bent maakt niet uit, u vindt namelijk spellen voor een klein budget maar ook voor zeer exclusieve spellen voor de echte gevorderden. 

Welk schaakbord moet ik kopen?

Welk schaakbord u het beste kunt kopen, hangt van een aantal factoren af. Zo kunt u zichzelf het beste afvragen hoe ervaren u bent met het schaakspel. Als u bijvoorbeeld een beginner bent, kunt u het beste beginnen met een eenvoudig schaakspel. Wel werken wij met een aantal maten die voldoen aan het Staunton Design. Deze maten zijn evenwichtig aan de borden die worden gebruikt bij toernooien zodat u niet plotseling hoeft te wennen aan een ander bord tijdens het spelen of tijdens het toernooi. Wij hebben 6 verschillende maten, maat 3 tot en met 8 die variëren tussen de 40 millimeter en de 65 millimeter. De maat 5 van 50mm is maat 1 van de Internationale Schaakfederatie en maat 6 van 55 millimeter is Maat 2 van de Internationale Schaakfederatie. Zo kunt u meteen zien welke borden het meest worden gebruikt. Bent u juist al ervaren in het spel? Dan is het leuk om eens iets anders te proberen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een bord dat geschikt is voor zowel schaken als dammen. Het grootste verschil tussen de borden is het materiaal. Dit hangt af van wat u zelf het prettigst vindt om mee te spelen. 

Schaakstukken

Naast een bord heeft u natuurlijk ook schaakstukken nodig om het spel te kunnen spelen. Ook deze kunt u eenvoudig vinden binnen onze webshop. Vindt u het lastig om te bepalen welke stukken u het beste kunt aanschaffen? Dan kunt u uiteraard ook ervoor kiezen om direct een complete schaakset van de Schaakkoning te bestellen. Ga naar https://schaakkoning.nl/schaakbord-kopen/ om de shop te bekijken.