NMR Webmarketing
Image default
Winkelen

Top kwaliteit kledingrek van Bleijenberg

Wanneer u op zoek bent naar een kledingrek van topkwaliteit dan bent u bij Bleijenberg aan het juiste adres. Al ruim 20 jaar is dit bedrijf actief bezig met het adviseren, bouwen en inrichten van winkelconcepten en kan er een breed scala aan winkelmaterialen worden gekocht via de webshop. Of het nu om etalagepoppen, kledingrekken, paskamers of kledinghangers gaat, Bleijenberg heeft het allemaal. Kijken we naar de kledingrekken van dit bedrijf, dan zien we een breed assortiment onder meer bestaande uit opvouwbare rekken, dubbele rekken, schoenenrekken en design rekken. Welk kledingrek het beste bij u past, is afhankelijk van verschillende factoren.

Een kijkje in het assortiment

Wilt u een kledingrek aanschaffen dat is het allereerst belangrijk om te kijken hoeveel ruimte u hiervoor beschikbaar heeft, hoeveel hangcapaciteit u zou willen en voor welke toepassing het rek gebruikt dient te worden? Komt het bijvoorbeeld op een vaste plek in een winkel te staan? Of wordt het rek dagelijks vervoerd en moet het daardoor eenvoudig te verplaatsen zijn en wellicht opvouwbaar? Er zijn vele opties mogelijk bij Bleijenberg. Zodra u op het assortiment kledingrekken klikt van Bleijenberg, komen er zeven verschillende categorieën naar voren: goedkoop, opvouwbaar, dubbel, transport, design, winkel en schoenenrek. Bent u een vertegenwoordiger of organiseert u veel modeshows, dan zijn de opvouwbare rekken of transportrekken een goede uitkomst. Deze zijn onder andere simpel te verplaatsen en nemen weinig ruimte in beslag. De goedkopere rekken lenen zich uitstekend voor particulieren die wat extra opbergruimte kunnen gebruiken. Wilt u een echte eyecatcher? Dan moet u bij het assortiment design rekken zijn. Door de verschillende kleurenopties en de modellen van deze rekken, trekt u gegarandeerd veel bekijks.

Een kledingrek moet sterk en duurzaam zijn

Koopt u een kledingrek, dan wilt u hier flink wat kleding op kunnen hangen, zonder dat deze instort. Daarnaast wilt u er flink wat jaren gebruik van kunnen maken. Kiest u voor een kledingrek van Bleijenberg dan staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Zo zijn alle rekken bijvoorbeeld voorzien van dikwandige metalen buizen met gelaste koppelingen waardoor deze erg sterk zijn en lang mee gaan.

https://www.bleijenberg-shop.nl/