NMR Webmarketing
Image default
Internet

Verdien geld met gamen

Je hoeft niet heel goed te zijn in gamen om er je geld mee te kunnen verdienen. Als je een leuke persoonlijkheid hebt dan bestaat er al een kans om van deze hobby je werk te maken. Het is altijd een risico om dit te porberen, maar wanneer dit lukt dan lukt het goed.

Geld verdienen met live te gaan

Wanneer je niet heel goed bent in gamen maar een leuke persoonlijkheid hebt of wanneer je heel goed bent in gamen dan kun je ervoor kiezen om live te gaan. Het live uitzenden van je gameplay wordt ook wel streamen genoemd. Door te streamen kunnen mensen kijken hoe jij speelt. Via abonnees kun je dan geld verdienen. Ook kunnen mensen ervoor kiezen om geld te doneren. Veel streamers worden heel groot en heel populair. Het is dan verstandig om een eigen website te hebben. Je kunt een website laten maken in WordPress maar vaak wordt er gekozen om dit te laten doen. Op deze website kun je dan gesponseerde producten aanprijzen of je eigen merchandise verkopen.

Geld door toernooien

Wanneer je heel goed bent in een spel dan kun je er ook voor kiezen om mee te doen aan toernooien. Vaak wordt je dan opgenomen in een team waarin je samen probeert zo hoog mogelijk te eindigen. Hoe hoger je komt hoe meer prijzengeld je wint. Dit prijzengeld kan soms in de miljoenen euro’s oplopen. Vaak hebben deze teams ook veel sponsoren. Dit geld wordt meestal verdeeld in het team. Zo kun je toch geld verdienen zonder al te hoog te eindigen. Zorg er wel voor dat dit niet te vaak gebeurd anders gaan je sponsoren weg.

https://www.jkc-media.nl/wordpress-website-laten-maken/