NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Wat mag er niet ontbreken bij een voetbalvereniging?

Dat voetbal verbindt, is algemeen bekend. Het enthousiasme, de mentaliteit en de passie die bij een goal vrijkomen, is niet met een andere sport te evenaren. Daarom is voetbal ook zo’n populaire sport en zijn er zoveel voetbalverenigingen in Nederland. In deze blog lees je allemaal wat er niet mag ontbreken bij een voetbalvereniging. Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Voetbaldoelen

Om te scoren heb je twee dingen nodig: een voetbaldoel en een bal. Een voetbaldoel heeft wel enkele eisen waar het volgens de KNVB aan moet voldoen. Zo moet het doel, dat gebruikt wordt bij elf tegen elf, voldoen aan de afmetingen van 7,32m x 2,44m x 1,50m. Bij pupillenvoetbal worden deze doelen nog niet in gebruik genomen. Daar kunnen speciale pupillendoeltjes gebruikt worden.

 

Verlichting

Hoewel je er in de zomer niet zoveel gebruik van zal maken, is verlichting op het sportpark toch wel erg handig. Met goede verlichting kun je ook wedstrijden in de avond spelen. En dat niet alleen. Ook kunnen spelers iedere avond van de week trainen, waardoor ze nooit in het donker komen te staan. Het plaatsen van lichtmasten is een dure aangelegenheid, maar wel eentje die z’n investering dubbel en dwars terugbetaald. Goede verlichting gaat namelijk wel tientallen jaren mee.

 

Dug-outs

Ieder elftal heeft natuurlijk wisselspelers. Wanneer het koud, winderig of regenachtig is, is het wel zo fijn dat deze spelers beschut kunnen zitten. Dat kan in een dug-out. In een dug-out zit je afgeschermd en ben je helemaal klaar voor de wedstrijd als je moet invallen. Daarnaast kun je het ook gebruiken om al het trainingsmateriaal voor voetbal in te stoppen. Zo blijven deze materialen ook droog en hebben ze een langere gebruiksduur.

 

Kantine

Zit de wedstrijd er op? Dan is er niets fijner dan een lekkere snack of verkoelend drankje. Dat kun je allemaal in de kantine halen. De kantine is ook wel het hart van een voetbalvereniging. Het is daarbij belangrijk dat een kantine beschikt over voldoende ruimte, genoeg barkrukken, stoelen en tafels en een fraaie inrichting. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van prijzen, bekers, shirts en historische foto’s. Zo voelt de kantine echt als een tweede huis.

https://skor.nl/