NMR Webmarketing
Image default
Woningen

Wenst u een zorgwoning te bouwen? Deze partij helpt u!

De zorg wordt vandaag de dag steeds duurder, waardoor het plaatsen van een zorgwoning in de tuin een uitstekende keuze is. Wellicht kunt u bij de realisatie hiervan wel wat hulp gebruiken. Voor het bouwen van een zorgwoning staat Blommers Bouwsystemen B.V. voor u klaar. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften, waardoor zij u een zorgwoning kunnen leveren die volledig naar wens is. Houdt uw dierbaren dichtbij en bied hen de best mogelijke zorg voor een zorgwoning te bouwen en te plaatsen in de tuin. Dit bedrijf biedt met een mantelzorgwoning op maat een aantrekkelijke manier van huisvesting. De overheid streeft ernaar om ouderen steeds langer thuis te laten wonen. Om die reden is er hedendaags geen vergunning meer nodig om een zorgwoning te bouwen en te plaatsen in de tuin.

Ook voor het bouwen van een recreatiewoning aan het juiste adres

Wanneer u graag een houten recreatiewoning wilt bouwen, zit u ook helemaal goed bij Blommers Bouwsystemen in Veldhoven. Naast het ontwerpen van een recreatiewoning, bouwen zij de huizen ook geheel naar uw wensen en binnen uw budget. Zij kunnen dus relatief gemakkelijk een houten recreatiewoning geheel op maat voor u bouwen! Zowel prefab recreatie- en vakantiewoningen op maat behoren tot de mogelijkheden waarbij u de keuze heeft uit verschillende gevelbekledingen zoals vurenhout, gemodificeerd hout, grenenhout, Red Cedar en thermosteen. Zo kunt u binnen no-time genieten van uw heerlijke vakantiewoning! Maak van te voren een afspraak zodat zij u van advies kunnen voorzien.

Vraag naar meer informatie

Ziet u het wel zitten om een zorgwoning of een recreatiewoning te bouwen? Voordat u een geschikt type woning heeft gevonden die u wilt laten bouwen en plaatsen, vraagt u geheel vrijblijvend meer informatie of een offerte bij hen aan. Maak een afspraak en een van de adviseur van dit bedrijf zal u zo prettig mogelijk begeleiden en uw vragen beantwoorden