NMR Webmarketing
Image default
Mode en Kleding

Bestel producten van Eight & Bob bij deze specialist

Op de website van White vind je een ruim aanbod aan herenkleding en diverse accessoires. Van jassen tot schoenen en van kleding tot parfum; deze specialist heeft het allemaal. Bovendien bieden ze alleen topmerken aan met unieke collecties. Wil je bijvoorbeeld parfum kopen die niet zo standaard is? Dan ben je bij White aan het juiste adres. Zij verkopen parfum, deodorant, aftershave en shower gel van het merk Eight & Bob, een exclusief merk dat begonnen is in Frankrijk en ooit naar de Verenigde Staten is gehaald door John F. Kennedy.

Waarom is dit merk zo exclusief?

Je vraagt je misschien af waarom het merk Eight & Bob zo exclusief is. Dit is voornamelijk te danken aan de ‘Andrea’ takjes, het hoofdingrediënt van de unieke geur van dit merk. Deze takjes groeien maar in een beperkt gebied en op een bepaalde hoogte. Het plukken van deze takjes is dus lastig en kan bovendien alleen in december en januari. Vervolgens overleeft slechts 7% de selectieprocedure en die 7% wordt gebruikt om de jaarlijkse flesjes Eight & Bob mee te creëren. Bestel je dus een parfum of ander product van dit merk? Dan haal je een uniek product in huis waar veel werk in zit.

Bekijk het aanbod online of in de winkel

Wil je graag een parfum of ander product van Eight & Bob bestellen? Of ben je juist geïnteresseerd in de andere merken die White aanbiedt zoals Canada Goose of Diemme? Bekijk dan het complete assortiment online of breng een bezoek aan de winkel van White in Den Haag. Hier vind je niet alleen diverse merken, maar ook experts die je van uitstekend advies kunnen voorzien. Heb je nog vragen over het assortiment of bijvoorbeeld de levering? Neem dan contact op met de specialisten van White via hun website. Zij helpen je graag verder.

https://www.whiteonline.nl/