NMR Webmarketing
Image default
Mode en Kleding

Waarom kiezen voor een voorgevormde bh?

Waarom kiezen voor een voorgevormde bh?

Wanneer jij op zoek gaat naar een geschikte bh, dan zal je tijdens je zoektocht allerlei verschillende soorten bh’s tegenkomen. Eén van de zaken waar je mee te maken zult krijgen, dat is de keuze tussen een voorgevormde bh en een niet voorgevormde bh. Het verschil zit hem in de cup. Bij een voorgevormde bh, is de cup namelijk volledig naadloos. Dit is vooral belangrijk, wanneer je dunne strakke kleding draagt. Wanneer je dan niets voor een niet voorgevormde variant, dan is de kans aanwezig dat je dit door je kleding heen ziet. 

Uiteraard niet direct een probleem, maar wel iets om rekening mee te houden. Om je een idee te geven, hebben we hier een aantal zaken voor je verzameld waarom jij zou moeten kiezen voor een voorgevormde bh.

Naadloos

Een bh die is voorgevormd, heeft gladde cups. Dit zorgt ervoor, dat de aansluiting vaak net iets mooier is, waardoor ook je kleding vooral wanneer dit wat strakker zit, mooier uitkomt. Uiteindelijk is het volledig aan jezelf wat je nu daadwerkelijk kiest. Want qua ondersteuning maakt het in principe niet heel veel uit. Het is dus puur afhankelijk van wat jij fijn vindt en ook mooier vindt. Het is namelijk niet zo, dat de één beter is dan de ander. Het is en blijft een kwestie van persoonlijke smaak.

Sporten

Tijdens het sporten is een goede bh essentieel. Je kunt er dan voor kiezen om te gaan voor een normale bh of een sport bh. Afhankelijk van welke sport je beoefent is het goed te kijken of het dragen van een sport bh noodzakelijk is. Vooral bij veel beweging, zal je merken dat de druk op je borsten toeneemt, naarmate de intensiteit van de beweging toeneemt. Het is dus aan te raden jezelf direct aan te wennen, bij iedere sportieve bezigheid te kiezen voor een sport bh. Daarnaast is een sport bh niet alleen handig voor tijdens het sport maar ook is een sport bh zwanger de perfecte manier om bij gevoelige borsten extra ondersteuning te bieden.

Medische ingreep

Of je nu een noodzakelijk of cosmetisch ingreep hebt gehad. Het dragen van een compressie bh met voorsluiting is een absolute must. Doordat je je bh eenvoudig aan de voorkant kunt openmaken, is het verzorgen van de wond een stuk eenvoudiger en kun je ook gemakkelijker jezelf voorzien van een andere bh indien nodig.