NMR Webmarketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duurzaam verpakkingsmateriaal voor uw groente en fruit

Bij groente en fruit draait het grotendeels om het leveren van de beste kwaliteit. De appels moeten het liefst zo glimmend en knapperig mogelijk zijn en de mango’s wil men ook het liefst zo smaakvol mogelijk. Ook de bananen wilt u het liefst zo rijp mogelijk leveren en niet met bruine plekken erin. Om groente en fruit mooi af te leveren bij de klant, is een goede verpakking vereist. En als u dan toch voor verpakkingsmateriaal aan het kijken bent, waar kiest u dan niet gelijk een duurzame variant?

Laat zowel grote als kleine partijen voorzien van de juiste verpakking

Maak kennis met Euro West: groothandel in groente en fruit. Zij kunnen u voorzien van grote partijen producten met verschillende soorten verpakkingen. Zij nemen zowel grote als kleine aanvragen in behandeling wanneer u groente of fruit wilt verpakken en stickeren. Euro West werd opgericht in 1970 en heeft zich gespecialiseerd in het inkopen, verpakken en verkopen van diverse soorten groente en fruit, zoals druiven: de mogelijkheden zijn dus werkelijk eindeloos!

Altijd een passende verpakking

Als verpakkingsspecialist is Euro West in staat om altijd een passend en duurzaam verpakkingsmateriaal aan te bieden. Het is begrijpelijk dat het voor de consument vaak lastig is om een keuze te maken bij het kopen van bijvoorbeeld tomaten of avocado’s. Zeker, aangezien het aanbod zo breed is. Daarom voorzien zij u graag van deskundig advies en informatie over de verschillende varianten. Zo helpen ze u aan duurzaam verpakkingsmateriaal en label, wat helpt om uw product beter te verkopen. De kwaliteit en aantrekkelijkheid van groente en fruit, zoals druiven en citrusvruchten, worden bepaald door het stickeren en uitzoeken van de juiste verpakking. De specialisten van dit bedrijf helpen u dan ook graag aan een aantrekkelijke en interessante verpakking van groente en fruit.

Bel om de mogelijkheden te bespreken

Naast duurzaam verpakkingsmateriaal, kunt u bij hen ook uitstekend terecht voor het stickeren van groente en fruit maar ook het laten rijpen ervan. Vraag hun medewerkers naar de mogelijkheden en bekijk wat we voor u kunnen betekenen

https://www.euro-west.nl/