NMR Webmarketing
Image default
Eten en drinken

Boodschappen bestellen op internet bij Coop Supermarkten

Boodschappen bestellen is heel erg handig. Het komt vooral van pas als je niet naar de winkel toe kunt. Dit kan een vervelende situatie zijn. Dit komt doordat er niet veel winkels zijn die bezorgdiensten aanbieden. Coop levert gelukkig wel bezorgdiensten.

Je kunt de producten ophalen in de winkel of je kunt ze laten bezorgen door een bezorger. Alleen als u meer dan 40 euro uitgeeft, kunt je ze laten bezorgen. Dit is natuurlijk wel heel erg voordelig, want als je meer bestelt dan hoef je minder vaak naar de winkel.

Makkelijker winkelen

Het kost veel tijd om boodschappen in de winkel te vinden. Dit komt doordat sommige producten ver uit elkaar liggen of omdat je de exacte locatie in de winkel niet weet. Er staan ​​ook vaak andere mensen in de weg. Als je boodschappen bestelt en deze bij de supermarkt bezorgt, loop je niet rond in de winkel. Dit kan je veel tijd besparen. Ook is dat een stuk makkelijker en fijner voor jezelf.

Sommige mensen houden niet van contact met andere mensen. Voor die mensen is online winkelen ook ideaal. Zo hoef je geen drukke winkel in. Je hoeft alleen de winkel in om de boodschappen te betalen en mee te nemen. Op deze manier heb je van niemand last in de winkel.

Boodschappen bestellen en laten bezorgen

Je kunt je boodschappen ook bestellen en vervolgens laten bezorgen. Hierdoor hoef je niet eens naar de winkel. Bestel je boodschappen bij Coop, dan weet je zeker dat ze zonder problemen aankomen.

Als je je boodschappen voor 11:00 hebt besteld bij de Coop, worden ze op het eerstvolgende bezorgmoment bezorgd bij je aan huis. Het kan zijn dat de levertijd vol is. Dan wordt de bezorging naar het eerstvolgende beschikbare bezorgmoment verplaatst.

Mocht je een keer niet kunnen, dan kun je dat gemakkelijk aangeven bij het bestellen van je boodschappen. Dit wordt doorgegeven aan de bezorger, die er dan rekening mee houdt bij het bezorgen van je boodschappen. Dit is heel erg handig. Zo heb je niet het gevaar dat je niet thuis bent tijdens de bezorging.

Voor meer informatie bezoek www.coop.nl/over-coop/online-boodschappen