NMR Webmarketing
Image default
Verbouwen

De expert om uw trap te laten maken

Natuurlijk is belangrijk om een expert in te schakelen wanneer u een trap wilt laten maken. Een trap moet natuurlijk veilig zijn, maar er ook mooi uitzien. Deze combinatie vindt u bij Timmerbedrijf Schenning. Zij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het realiseren van trappen, maar ook kozijnen, deuren en ramen. Ook voor allerlei andere timmerwerken kunt u terecht bij deze specialisten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van plinten en andere houtwerken.  Hiervoor worden uiteraard hoogwaardige houtsoorten gebruikt, maar ook houtsoorten die brandveilig zijn. Zo kunt u nog jarenlang met veel plezier en op een veilige manier wonen.

Trappen van fantastische kwaliteit

Timmerbedrijf Schenning maakt al jarenlang trappen van een uitstekende kwaliteit. Ook heeft u een ruime keuze uit de soorten trappen die er in het aanbod zitten. Welke houtsoort kiest u? En wilt u een klassieke of juist moderne trap? Het kan allemaal! Natuurlijk luisteren we ook naar uw wensen en bekijken we wat er past bij uw interieur. Alles wordt vakkundig opgemeten, zodat we zeker weten dat het past. Ook de rest neemt deze expert voor zijn rekening. Alles wordt precies uitgetekend en alles wordt vakkundig geplaatst. Moet uw trap gerenoveerd worden? Ook dit kan deze specialist voor u uitvoeren. Ze bekijken wat er mogelijk is en wat het gaat kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Kwaliteit voor een voordelige prijs

Timmerbedrijf Schenning voert alle timmerwerkzaamheden vakkundig voor u uit! Ze leveren hierbij ook nog de beste service. Zo is de levertijd van alle producten en de benodigde onderdelen altijd zo kort mogelijk. De prijs-kwaliteitverhouding is ook nog eens zeer goed. Wilt u ook uw nieuwe trap laten maken door de specialist? Neem dan contact op met Timmerbedrijf Schelling. Ze bekijken dan graag wat de mogelijkheden zijn in uw huis of uw bedrijfspand.

https://timmerbedrijfschenning.nl/