NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Een haagbeuk zorgt voor de gewenste privacy

Wanneer u op zoek bent naar een manier om te zorgen voor privacy én groen rondom uw huis, dan is de haagbeuk wellicht een goede keuze voor u. De haagbeuk wordt ook wel de Carpinus betulus genoemd en is dé perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een groene vorm van privacy. De haagbeuk houdt zijn blad lang vast, zowel in de winter. Dit zorgt ervoor dat u voldoende privacy heeft, ook als de haag wat bladeren verliest in de koude tijden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over voorbijgangers die een blik kunnen werpen in uw tuin, wanneer u hier niet op zit te wachten.

De kenmerken van de Carpinus betulus

Kiest u voor de haagbeuk? Dan kiest u voor de verschillende aspecten die zich kenmerken aan deze groensoort. Bovendien wilt u natuurlijk graag wat meer weten over de haagbeuk, voordat u deze gaat aanschaffen voor uw eigen tuin. Deze boom is middelgroot en beschikt over een gladde stam. Zowel de kroon als de stam van deze boom doet denken aan een beuk. U zou dan wellicht denken dat deze twee in dezelfde familie zitten, maar niets is minder waar. Ondanks de overeenkomende uiterlijke kenmerken, zijn dit de enige overeenkomsten die zij hebben. De haagbeuk bloeit in april en mei, maar is ook in de winter nog zeer goed als beschutting.

Het bedrijf dat u inschakelt voor de aanschaf van een haagbeuk

Nu u zeker weet dat u een haagbeuk wilt gaan kopen, is het nog de vraag waar u deze vandaan gaat halen. Bij Roelands Boomkwekerijen in Zundert natuurlijk! Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het kweken van dit soort bomen en is dan ook de aangewezen partij hiervoor. Bij dit bedrijf profiteert u bovendien van een unieke leveringscapaciteit. Voor u betekent dit simpelweg: de planten kunnen door het gehele jaar bij u worden geleverd.