NMR Webmarketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Digitaal printen: een goedkope en snelle wijze van bedrukken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die digitaal printen brengt? De Print Fabriek (DPF), gevestigd in Renswoude, is dé drukkerij die zich specialiseert in een scala aan technieken van bedrukking. Denk hierbij aan technieken als digitaal printen, tampondrukken, lasergraveren en transferdrukken. Met jarenlange ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken, promotionele artikelen en andere producten, weten de specialisten altijd het mooiste resultaat te halen. Het team van de drukkerij bestaat uit enthousiaste specialisten die elk beschikken over vakkundig kennis en ruime ervaring hebben in het vak. Voor elke vraag, vinden zijn dan ook een passende oplossing. Ontdek de dienstverlening!

Hoge resolutie en felle kleuren

Digitaal printen is een relatief goedkope en snelle wijze van bedrukken. De techniek biedt ook vele mogelijkheden. Zo kunnen zoveel vlakke als licht gebogen oppervlakken worden bedrukt en wordt er direct op het materiaal geprint, waardoor er geen inkt verloren gaat in het drukproces. Een ander voordeel is dat er geen opstartkosten komen kijken, aangezien er geen drukplaten gemaakt hoeven te worden. Er wordt te allen tijde in zeer hoge resolutie gedrukt en ook full-colour afbeeldingen zijn geen probleem. Van een scherpe weergave ben je dus altijd verzekerd! Goedkoop, snel en haarscherp printen: deze techniek van bedrukking maakt het mogelijk. Hoe ziet jouw opdracht eruit?

Win meer informatie in

Je ziet het: digitaal printen bij De Print Fabriek (DPF) gaat gepaard met vele voordelen. Het is een ideale techniek voor kleine oplages of drukwerk dat gepersonaliseerd dient te worden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van digitaal bedrukken en wil je graag meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact op met de professionals. Zij staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van gedegen advies op maat. Geïnteresseerd in lasergravering of transferdruk? Ook dan kun je de specialisten bellen of e-mailen voor het inwinnen van meer informatie.