NMR Webmarketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering vinden door te vergelijken

Wanneer u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zoekt die qua dekking en premie perfect bij u past, is het verstandig om meerdere verzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo krijgt u een goede indruk van uw opties en kunt u de best mogelijke verzekering kiezen. Natuurlijk kunt u zelf een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken, bijvoorbeeld tussen verschillende aanbieders, maar het is verstandig om hierbij de hulp van een verzekeringsadviseur in te schakelen. Zo’n expert weet namelijk precies waar u op moet letten bij het vergelijken van verzekeringen, waardoor u met hulp zeker de juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw situatie kiest. Uiteraard kan zo’n adviseur u meteen adviseren over andere relevante verzekeringen voor uw bedrijfstak.

Een CAR-verzekering is ook aan te raden als u werkzaam bent in de bouw

Naast een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan het voor u ook interessant zijn om een CAR-polis af te sluiten. De CAR-verzekering is ideaal voor het zzp in de bouwsector. Deze verzekering dekt namelijk meerdere aspecten die voor deze sector van belang zijn. Hier valt onder andere ongemotoriseerd hulpmateriaal onder, maar ook zaken die u heeft gemonteerd en eigendommen van uw opdrachtgever. Zo hoeft u niet voor alles losse verzekeringen af te sluiten. Met een CAR-verzekering voor het zzp zorgt u dus eenvoudiger voor een goede dekking. Bovendien is het voordeliger om zo’n pakket af te sluiten dan om elke verzekering los af te sluiten.

Schakel de hulp van een specialist in om de juiste verzekering voor uw bedrijf te vinden

Wilt u graag een CAR-verzekering voor het zzp afsluiten? Of heeft u hulp nodig bij het vergelijken van andere bedrijfsverzekeringen? Schakel dan de hulp van een betrouwbare verzekeringsadviseur als VEZA Verzekeringen in. Dit adviesbureau voorziet uiteenlopende bedrijven van deskundig advies over een breed scala aan verzekeringen. Ze denken graag met u mee over een verzekering die precies dekt wat u in wilt dekken en bovendien een scherpe premie heeft.