NMR Webmarketing
Image default
Woningen

Een combinatie van een verzorgingshuis en brasserie in Groningen

Als u voor een dierbare op zoek bent naar een goed verzorgingshuis in Groningen, dan is De Leyhoeve een goede optie. Zo kan uw dierbare wonen in een mooi appartement vlak bij de Euroborg, zodat hij of zij redelijk zelfstandig kan wonen, maar wel de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Ook hebben de bewoners de beschikking over allerlei faciliteiten. Bij De Leyhoeve heeft u de keuze uit diverse appartementen van verschillende groottes. Zo kunt u zelf een mooi appartement uitkiezen. Alle appartementen hebben veel licht en beschikken over een ruim balkon. Het zit daarnaast wel goed met de bereikbaarheid, want er is een treinstation en een bushalte in de buurt. Wanneer uw dierbare hier gaat wonen, dan is hij of zij van alle gemakken voorzien.

Gezellig wat drinken in de mooie brasserie

In verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen is ook een gezellige brasserie gevestigd. U kunt alle dagen van de week terecht in de brasserie, die recht tegenover station Groningen Europapark gelegen is. Zo kunt u hier eenvoudig komen lunchen of dineren. Kies voor de lunch bijvoorbeeld uit verschillende broodjes, soepen en salades. Voor het diner kunt u kiezen uit de lekkerste vis- en vleesgerechten en sluit het diner af met een heerlijk dessert. U kunt ook kiezen uit de lekkerste seizoensgerechten. Zo is er voor iedereen iets lekkers te vinden.

Het verhaal achter dit bijzondere verzorgingshuis in Groningen

Zou u het verhaal achter De Leyhoeve willen weten? Dit goede idee was er één van Toon en Heleen. Dit stel woonde tientallen jaren gelukkig samen, maar op een gegeven moment had Heleen professionele zorg nodig. Toon wilde wel een mooie plek voor zijn geliefde, maar kon geen geschikte plek vinden. Hij zette daarom een plek op waar geliefden samen kunnen blijven wonen, wanneer één van de geliefden zorg nodig heeft. Deze plek werd De Leyhoeve, een bijzonder verzorgingshuis met brasserie in Groningen.